Arkadaşlar 2000 model Corolla 1.4 VVT_i Terra (Japon Göz) aracın hava filitresindeki Hava Akış Ölçer arızalandıgından (Hava akış ölçer'in içinde bulunan led lamba gibi olan hava akımını ölçen parça simsiyahtı.) dolayı çıkmasını internet aracılıgıyla toyota parçası satan bir işletmeden buldum fakat satıcı bana bunu taksanda arıza lambasının yanmaya devam edeceğini yani bu hava akış ölçeri taksamda arıza lambasının kaldırılmadığı sürece gene tekleme yapacağını söyledi. ama dikkatimi çeken şey kontağı açtığımda göstergenin sol üst tarafında motor şeklinde sarı lamba yanıyor ama arabayı çalıştırdığımda sönüyor. Adapazarın da daha öbce yemizlemek için söküldü ve takıldı hiç böyle bir şey olmadı. her kafadan öyle bir ses çıkıyor ki kafam karıştı. servis cevap vermiyor arabayı getir diyor. Usta kesinlikle öyle bir şey yok diyor, parçayı satan adam da arıza lambası uyarısı kapatılmadan gene aynı sorun devam eder diyor. Bu işin doğrusu nedir, bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımın yardımını bekliyorum. Eğer arıza lambası kapatılması yani arıza uyarısı vermemesi için ne yapmam lazım ben yapabilirmiyim. Birşey daha var arabayı çalıştırdığımda o sarı lamba sönüyor. arıza uyarısı vermiyor. ne yapmalıyım. Acil yardım bekliyorum.