Gönderen Konu: 1998 XEİ Special yorumlarınız.Fiyat/performans/kalite/donanım karşılaştırması  (Okunma sayısı 6884 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
Herkese meraba arkadaşlar,abiler,kardeşler.Aracı gerçekte görmedim ama babam konuştu sahibiyle.1998 1.6 XEİ Special klimasız,138 binde,abs ve airbagli.Kazasız ve lokal boyalı diye açıklaması var.15 bin tl istiyor.Fakat verilirmi 1998 model klimasız arabaya merak ediyorum.Bütcemiz istediğimiz sıfır arabalara pek el vermiyor.Toyotalara baktık kaskosu,masrafı derken 40 bin lirayı rahat bulacak gibi corolla ve auris.(1.3 modeller).Alternatif olarak 2001 Vectra 1.6 16-20 bin tl.Ve peugeot 307 XT Premium 18-19 bin tl.olabilir.Ford focus bulduk 2007 model çamurluğu değişmiş.1.6 collection 25 milyar istediler.Kredi çekipde kazalı araba almak pek mantıklı değil dedi babam.Haklı.Eski arabamız 92 1.6 XL corollaydı.13 yıl kullandık.Ondan inip klimasız arabaya 15 milyar vermek nasıl olur.Km si gerçekmi bilmiyorum.Gerçekse nasıl 138.000 Km.Performans,tasarım,fiyat,donanım,kalite açısından herkes birşeyler yazarsa mutlu olurum.İlla bu araçlar olmayabilir.Sıfırda bakabiliriz fakat maksimum 25-26 bin tl sıfır araç olursa.Kafamız karışık bu aralar.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 98 Corolla XEI Special
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
Verilir verilir bende şu an satmaya kalksam 15 bin'den aşağı satmam :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
3 yas ıhtıyar olsun klımalı olsun
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Kardeşim klima benim için önemli değil diyorsan ve araç serviste temiz çıkmışsa verilir.Şu zaman da sıfır araç almak pek mantıklı gelmiyor bana tabi ben kendi adıma kendi bütçeme göre konuşuyorum,neden dersen yıllık vergi ve kasko olayı.Ancak klima benim için önemli diyorsan kesinlikle alma derim çünkü klima yolculuklara ayrı bir keyif katıyor yazın sıcaklarda arabadan inmek istemiyorsun.O paraya spesial olmasa da klimalı gli ve xei bulma şansınız var belki klimalı da bulabilirsin belli olmaz acele etmemenizi öneririm.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-orjinal-orjinal-orjinal-sadece-92-843-km-de-special-41162086/detay
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Sizin kafayı karışık kelimesi karşılamaz dostum :wacko:

Ben anlamadı şahsen :wacko:  25e kadar çıkabilecekse bütçe neden 15bin lik 15yaş civarında ki araçlara bakıyorsunuz ki yahu :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 230 kere teşekkür etti
Sizin kafayı karışık kelimesi karşılamaz dostum :wacko:

Ben anlamadı şahsen :wacko:  25e kadar çıkabilecekse bütçe neden 15bin lik 15yaş civarında ki araçlara bakıyorsunuz ki yahu :wacko:

Aynen bende öyle düşünüyorumda abi.Peşin para yok.kredi çekicekler her halükarda.Peşin olsa olsa 3-5 bin tl vardır bilemiyorum.Satılan arabadan kalmışsa.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Ford C-Max
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '12
  • 3 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
2007 de Ford Fiesta arabamı alıncaya kadar bende Toyota Corolla hayranıydım. Toyota güzel araç kaliteli sağlam kendisini ispatlamış...
2007 de 95-96 model Corolla lar 14.000TL lerden başlıyordu. Bende zorlansamda üzerine biraz daha katıp daha yüksek modelli ve klimalı bir araç almayı uygun gördüm. Focus veya Astra düşünüyordum Fiesta nasip oldu hemde dizeli. Aracımı 4 senedir kullanıyorum. Gayette memnunum
Bence bu zamanda klimasız araba alınmaz tabiki imkanlar yeterliyse. Arabayı aldığınız zaman bir kaç sene kalacaksa bence klimasız almayın. Sizin söylediğiniz fiyatlara klimalı Corollalarda alınabilir yada başka marka araçlarda olabilir.
Bir araçta bir kaç parça boya var ya da bir parçası değişmiş diye alınmaması ne kadar doğru tartışılır. Güzelce boya yapılmışsa düzgünce parça değişmişse bence hiç bir zararı olmaz. Onu ne siz nede aracı görenler farkeder. Ancak yazın arabanızda klima olmaması sizi daha çok rahatsız eder. İnşallah severek bineceğiniz bir araba alırsınız. Saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 230 kere teşekkür etti
Fordun niyetine girdik galeride görünce(1.6 collection).Ama onunda ön kapısı ve çamurluğu değişmiş.ama babam vazgeçti.İnternettende bulduk 2007 focus ghia üzerinde 18" ST jantları bile vardı.adam ilana 27 bin tl yazmış.Ama 24.5 a verecekti bize.Tramerden falan geçmişini araştırdım.Buldum internetten kazasına kadar.O kadar bişey yok dediğine göre ama satmaya kalkılsa satılırmı bilinmez.Tampon,kapı,ön çamurluk değişmiş.Motorda,şaside,havayastıklarında bişey yoksa tabi sorun olmaz.Hem uzun ömürlü hem satmaya kalksan değerini kaybetmeyecek araba istiyoruz.Bi vazgeçiyo bi bakıyoz.Allah herkesin gönlüne göre versin.Bu kadarda araştırmak iyi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
Klimasız XEi Special'e 15 bin TL çok.. Manuel arka camlar, elektriksiz aynalar vs.vs.

Klimalı GLi bulunur o paraya. Ford Focus I GHiA, Civic 1.6 İes falan da alabilirsiniz..
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 230 kere teşekkür etti
Bilmiyorum bende çokmu azmı ama alıp 3-4 sene sonra satmaya kalksan 15 e satılmaz gibi geliyor.Opel vectra 1.6 2001 kasalarda hoşumuza gidiyor.Kullanan ya da önerisi olan varsa yorum yazarsa sevinirim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '16
  • 25 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
2001 vectra 1.8 elegance 3 yıl kullandım,uzun yolda çok rahat,konforlu,güvenli ama opelin kronik ,özellikle elektronik problemleri bazen sıkıcı olabilir.Ben tüm bakımlarını yetkili serviste ve düzenli olarak yaptırmama rağmen arıza ışığı zaman zaman yanardı,bu çok can sıkıcı bir durum ama bana göre vectra b2 kasa dizayn olarak en güzel otomobillerden biri...Ama ben buna rağmen 98 corolla kullanıyorum en azından olur olmaz arızalar çıkmıyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 230 kere teşekkür etti
Beyaz 1998 klimasız xei special geliyor sanırım. :) motorları kaç beygir 114 mü 109 mu 105 hp mi.1992 1.6 XL den buna geçince fark olurmu performansta.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
98'se 114 hp'dir
1992 1.6 XL den buna geçince fark olurmu performansta.
Hemde çok fark olur :)
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
klimasız bir arabaya da 15bin tl 13 yaşında hemde.Valla efsane falan boş açıkcası siz gidin 15 binliraya 2001  corolla bakın..yada temiz 2005 civar accent falanda alınabilir..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 230 kere teşekkür etti
klimasız bir arabaya da 15bin tl 13 yaşında hemde.Valla efsane falan boş açıkcası siz gidin 15 binliraya 2001  corolla bakın..yada temiz 2005 civar accent falanda alınabilir..

Pazarlıkla fiyatı düşüttürdük.Yoksa alma dedim bende zaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
kardeş uzunca süre araç araştırdım.Çok farklı araçları bindim kullandım .Biricisi Toyota nın verdigi rahatı başkasında bulamadım (2010 model 5.20 hariç ) Efsanenin verdigi
tadı hiçmi hiç bulamadım .Araç temiz olsun ben efsaneye gözü kapalı 14 -14 ,500 veririm gönül rahatlıgı ile . Tabi kara sizin daha çok yol yapar efsaneler .çogu araçtan konforlu ve hala çok rahat ve seri 
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
alınır o paraya o araç.. hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
kardeş uzunca süre araç araştırdım.Çok farklı araçları bindim kullandım .Biricisi Toyota nın verdigi rahatı başkasında bulamadım (2010 model 5.20 hariç ) Efsanenin verdigi
tadı hiçmi hiç bulamadım .Araç temiz olsun ben efsaneye gözü kapalı 14 -14 ,500 veririm gönül rahatlıgı ile . Tabi kara sizin daha çok yol yapar efsaneler .çogu araçtan konforlu ve hala çok rahat ve seri 

+ onyüzbinmilyon
 :alkis: :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
Tuncay abi 2001 yerine 98 efsane alırsa yağ parasından amorti eder onun için 98 iyi bi seçim :D
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah