arkadaşlar geçiş yaptıktan sonra internetim kesildi ve ertesi gün sürekli bir telefon trafiğinden sonra modeminizi de bir kontrol edin dediler. Tabi akşam olmuştu ve hala net yoktu. Akşam evde denedim modem sağlam. ERtesi gün ysabahtan aradım burdaki telekomu aradım tabi. Öğleden sonra dört gibi internetim düzeldi. Ancak başka bir problem başgösterdi. İlk geçtiğimde 940 kbps ile dovnload yaptığım yer 216 kbps yi geçmiyordu. Birkaç test yaptığımda hızımın 2 mbps yi geçmediğini gördüm. Hemen TTNET e mail attım. Durumu anlattım hatta " daha önce 8mbps ile bağlanıyordum ama nedense 2 mbps yi hiç geçmiyor dedim. Hatta gönderdiğim mail;
Sayin Ilgili 15/02/2011 tarihinde 8 mbps kadar netlimitsiz paketine basvurdum o aksam tarife geçisi gerçeklesti ve baglanti hizim agirlikli olarak 8 mbps seviyelerinde idi. Ancak ertesi gün hattimda bir ariza meydana geldi ve baglantim sürekli kopmaya basladi. Ariza bildirdigimde ilgililer sorunu çözmek için ugrastiklarinda o gün çözülemedi ve 17/02/2011 tarihinde tekrar ariza kaydi için basvurdum ve aksama dogru problemim çözüldü Ancak ne olduysa baglanti hizim ariza giderildikten sonra2 mbps yi hiç geçmedi. Sonuçta bu paketi alirken sürekli 8 mbps ile baglanamayacagimi biliyordum ancak daha önce bu hiza ulasmama ragmen mevcut arizanin giderilmesinden sonra baglanti hizimin 2 ile sinirli kalmasi Baglantimin hizina bir müdahele oldugu yönünde bir düsünce uyandirdi. Eger bu bir ariza ise giderilmesini arz ederim. Eger 2 mbps ile baglanacaksam neden bu pakete TTNET abonesi olarak devam edeyim. "
Cuma akşamı bu maili gönderdim. Pazartesi görevliler geldi ve sorunum çözüldü. Şimdi ağırlıklı olarak 8 megabit ile bağlanıyorum hatta hiç aşağı düşmüyor. Aklınızda bulunsun böyle bir sorun yaşarsanız bilginiz olsun.