Gönderen Konu: 8 mbps net limitsiz e geçtikten sonraki problem  (Okunma sayısı 1738 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
8 mbps net limitsiz e geçtikten sonraki problem
« : Şubat 24, 2011, 16:50:30 »
arkadaşlar geçiş yaptıktan sonra internetim kesildi ve ertesi gün sürekli bir telefon trafiğinden sonra modeminizi de bir kontrol edin dediler. Tabi akşam olmuştu ve hala net yoktu. Akşam evde denedim modem sağlam.  ERtesi gün ysabahtan aradım burdaki telekomu aradım tabi. Öğleden sonra dört gibi internetim düzeldi. Ancak başka bir problem başgösterdi.   İlk geçtiğimde 940 kbps ile dovnload yaptığım yer  216 kbps yi geçmiyordu. Birkaç test yaptığımda hızımın 2 mbps yi geçmediğini gördüm. Hemen TTNET e mail attım. Durumu anlattım hatta " daha önce 8mbps ile bağlanıyordum ama nedense 2 mbps yi hiç geçmiyor dedim. Hatta gönderdiğim mail;

Sayin Ilgili 15/02/2011 tarihinde 8 mbps kadar netlimitsiz paketine basvurdum o aksam tarife geçisi gerçeklesti ve baglanti hizim agirlikli olarak 8 mbps seviyelerinde idi. Ancak ertesi gün hattimda bir ariza meydana geldi ve baglantim sürekli kopmaya basladi. Ariza bildirdigimde ilgililer sorunu çözmek için ugrastiklarinda o gün çözülemedi ve 17/02/2011 tarihinde tekrar ariza kaydi için basvurdum ve aksama dogru problemim çözüldü Ancak ne olduysa baglanti hizim ariza giderildikten sonra2 mbps yi hiç geçmedi. Sonuçta bu paketi alirken sürekli 8 mbps ile baglanamayacagimi biliyordum ancak daha önce bu hiza ulasmama ragmen mevcut arizanin giderilmesinden sonra baglanti hizimin 2 ile sinirli kalmasi Baglantimin hizina bir müdahele oldugu yönünde bir düsünce uyandirdi. Eger bu bir ariza ise giderilmesini arz ederim. Eger 2 mbps ile baglanacaksam neden bu pakete TTNET abonesi olarak devam edeyim. "

Cuma akşamı bu maili gönderdim. Pazartesi görevliler geldi  ve sorunum çözüldü. Şimdi ağırlıklı olarak 8 megabit ile bağlanıyorum hatta hiç aşağı düşmüyor.  Aklınızda bulunsun böyle bir sorun yaşarsanız bilginiz olsun.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Toyota Club Türkiye

8 mbps net limitsiz e geçtikten sonraki problem
« : Şubat 24, 2011, 16:50:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 8 mbps net limitsiz e geçtikten sonraki problem
« Yanıtla #1 : Şubat 24, 2011, 16:58:56 »
biz 32 mbps lik VDSL-2 hatta sürekli sorun yaşadığımız için telekomdaki yetkiliyle kanka olduk :D adamı özel telefonundan arıyoruz hemen gelip bakıyorlar...adres felan bile sormuyorlar...şirketin adını söyleyince tmm geliyoruz diyorlar direk :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 24, 2011, 17:57:43 »
Pekiiiii neymiş poroblem :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 25, 2011, 09:47:09 »
Pekiiiii neymiş poroblem :D

problem yok aslında...VDSL-2 yi tam sindiremedi bizim telekom...düzen tutturamadı yani...hız açısındanda öyle anlatıldığı gibi uçamıyoruz bi türlü...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 25, 2011, 09:57:57 »
Haklısın stabil değil. 8mb maksimum. Bazen 800k ile iniyor, bazen 400k :P
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • www.kylxyfan.com
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #5 : Mayıs 11, 2011, 16:12:39 »
Pazartesi görevliler geldi  ve sorunum çözüldü.

adamlar eve mi geldi ? evde ne yaptılar ?