0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bilgilerinizi aktardığınız için çok teşekkürler Adnan bey,aracı ikinci el aldım şuan üzerinde Lassa İmpetus Revo var.Bir süre daha idare edecek gibi yaz sonu yeni lastiklerimi alacağım.Şuan Michelin Primacy Hp ile Nokian H arasında kaldım.ama yavaştan ibre Nokian'a doğru dönüyor.
Mesut bey selamlar.Umarım iyisinizdir.Lastik işi aynen duruyor.Aslında asıl sorun şuan üzerinde bulunan Lassa İmpetus Revo lar çok eskimiş değil.Yani değiştirsem yazık olacak.Ama sonunda mutlaka değişecekler belki yaz sonu belki önümüzdeki bahara.Asıl sıkıntı şuan hanıma bir araç almak istiyorum.O yüzden bütçeyi ona göre denkleştirmem lazım.Küçük otomatik vites bir araç yada efsane kasa corolla düşünüyorum.Bu yüzden Lastik işi şuan için ikinci plana kaldı.Ama büyük ihtimal Nokian H olacak gibi geliyor.Sevgiler.
nokianıda çok beğenenler var..ama ben denemedim,,,,
Can bey merhaba teşekkür ederim ben iyiyim umarım siz de iyisinizdir arabayı ikileyecekseniz tabi durumlar değişir, şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin ama siz yine de kışa girmeden lastikleri yenileyin derim, ben yenileyeceğim nasip olursa, güvenlik hiçbirşeye benzemez ihmale gelmez hocam.. Avensislerimize hem konforlu hem güvenli binerek arabalarımızın hakkını verelim.. selamlar hayırlı günler