Gönderen Konu: corolla iç temizliği hk  (Okunma sayısı 1870 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
corolla iç temizliği hk
« : Şubat 24, 2011, 11:06:33 »
merhaba. bende 3 yaşında bir çocuk var. yeni aracımın ön arka  paspas  yanları  , debriyajın alt tarafındaki  hani şu keçe gibi olan kısımlar çamur  oluyor ..buraları nasıl temiz tutarım diye düşünürken aklıma bu keçe gibi olan yerleri seffaf koli bandıyla kapatmak geldi. estetik olarak güzel durmaz belki ama temiz tutar diye düşünüyorum. bi yandan da amele işi olur mu acaba diye düşünüyorum. siz ne dersiniz..
2011 corolla elegant  benzinli manuel

Toyota Club Türkiye

corolla iç temizliği hk
« : Şubat 24, 2011, 11:06:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla iç temizliği hk
« Yanıtla #1 : Şubat 24, 2011, 11:14:18 »
Bantın yapışkanı ileride o kısımları daha da kirli hale getirecektir. Toz oralara birikecektir ve bantın yapışkanı halı kısma bulaşacağı için daha kötü bir hâl alır bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 24, 2011, 11:24:57 »
Pek güzel olacağını sanmıyorum bantla. Neticede ayak basıyor çok kirlenmeden sık sık temizlemek en güzeli sanki ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 24, 2011, 11:36:43 »
bırakın kirlensin aracınız sürekli sıfır gibi kalmayacak.. sıfır gibi tutmak mümkün ancak kimsenin o şekilde uğraşacağını sanmıyorum.. öğrenciyim, boş vaktim çook fazla ben zevkle araçlara zaman ayırabiliyorum.. yılda bir çok detaylı, 6 ayda bir de detaylı sayılabilcek şekilde temizliyorum arabalar sıfır gibi oluyor hep...

çok detaylı dediğimde en az 10-15 ürün kullanıyorum, altından girip üstünden çıkıyorum.. detaylı dediğimde elektrikli süpürge ile süpürdükten sonra halı yıkama makinesi ile dalıyorum :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Şubat 24, 2011, 15:47:40 »
cevaplar için teşekkür ederim. bantlama işinden vazgeçtim..corolla diyor ki " kirlenmek güzeldir."
2011 corolla elegant  benzinli manuel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 24, 2011, 16:15:28 »
domuz gribi salgınında geçen sene bende paspaslara alkol bazlı el dezenfektanı sıkıp duruyodum:)
kezzap gibi... leke leke paspaslara dayanamadım kış başı değiştirmiştim paspasları...
iyiki kumaşa sıkmamışım:)
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 24, 2011, 17:10:04 »
  Çözüm Galoş. :) Ama kesinlikle tavsiye etmem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 24, 2011, 18:41:41 »
kenan bey yeni araçtan kastınız 2011 modelmi eğer öyleyse toyotanın kendi orjinal kauçok paspası çok kullanışlı kenarları çikıntılı havuz paspas şeklınde keçeli paspasları çıkartmadan üstune konabiliyor klipslere takılabiliyor. 95tlye 3 taksitle aldım.tavsıye ederim eğer aracınz önceki modellerdense uyabilecek kaucuk paspas almanızı tavsiye ederim. ayrıca araçlar için el gırgırları çakmak yerine takılıyor iç temizlik için çok ideal büyük mağaxalarda 50 tl ye satılıyor.araçınızı güle güle kullanın.