0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ukrayna'ya vize kalkmış galiba, bilginize.
Eşim ile İtalya'ya gitme planlarım var bu yaz, kısmetse inşallah
Hanımı ikna etmem biraz güç olabilir ama bunu da alternatifler arasına alayım
sadece ikiniz mi? başbaşa mı?yoo siz gidin ukraynaya ben nagehanla italyaya giderim sorun değil...
... yoo siz gidin ukraynaya ben nagehanla italyaya giderim sorun değil...
Litvanya yı da tavsiye ederim Özellikle bekar TCT cilere Ben eşim ve oğlum bu yaz ya lı bir yerlere gideceğiz ama Litvanya olmaz sanırım Ya Antalya ya İtalya
Bu sene yurtdışına çıkmak, Türkiye'de tatil yapmaktan çok daha ucuza mal olabilir böyle giderse
Barış Bey, hevesinizi kırmak gibi olmasın ama küçük çocukla tura çıkmak biraz sıkıntılı olabilir. Çünkü tur programları çok yoğun oluyor ve nefes almaya bile çoğu zaman vakit bulamıyorsunuz. Çıkaracakları en ufak bir mızmızlık sizi fazlasıyla strese sokabilir. Ayrıca yurtdışı turların olmazsa olmazlarından gece gidilecek ekstra turlar veya gece yapılacak geziler de çocuklu aileler için sıkıntılı olabiliyor. Yine de oğlum bana sıkıntı çıkarmaz diyorsanız tavsiye ederim, onun için de güzel bir deneyim olur Yorucu olmaması açısından az ayaklı turları tercih edin. Mesela sadece Roma veya Roma-Venedik, Roma-Floransa ikilisinden herhangi biri gibi. Baltık ülkeleri de çok güzel bir destinasyon ama herhalde hiç biri beyaz gecelerde St petersburg gibi olamaz Hele benim gibi uykuyla arası zaten çok iyi olmayan biri için tam biçilmiş kaftan ama hanımı nasıl ikna ederiz bilmiyorum