0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence ilk dolum yağını değiştirip ondan sonra yüklenin aracınıza.
zaten çok bassanızda fark etmiyorki hemen hemen aynı gidiyor
ilk dolum yağı derken 10.000 bakımınımı kastettiniz acaba ?...
Hayır, orjinal fabrika dolum yağını kastediyorum.
1000 de bakıma girdi bişi değişmedi . tekrar bakım 10 .000 de ben o zmn ilk yağ değişimi yaşanıcak sanıyorum ?
Levent bey dizel araç almışsınız neden gaza yükleniyorsunuz
necati çok karamsar yaklaşmıssın olaya bak 18 inch jantları biraz ufaltırsan kimse seni tutamaz.(tabi önce emniyet).
) sende haklısın tabi abide...geçenlerde çok yakın bir arkadaşımın full yapılı corsa 1.7 dti (araç chipli) ile kalktık öyle oldukça uygun bir yerde ,başa baş gitti diyebiliriz...artık arabama gitmiyor demiyeceğim aksine gidiyor düşündüğümden çok daha iyi bi sonuçla karşılaştım.. ben fark yemeyi bekliyordum... bu yüzden önümüzdeki aya inşallah chip olayını düşünmeye başlıyacağım...
ben 5 yıldır d4d kullanıyorum yeri geldiğinde gaza yüklendim yeri geldiğinde de hafifçe gaza bastıım yeterki bakımlarını zamanında yaptırın birde motor soğukken biraz bekleyin ısınsın zamanla turbo gücünü yitirecektir fakat o da normal bişe
Levent bu arada bi konuda bilgi vereyim benim araçta 8500 km de yağ ikaz ışığı yandı ilk yağı o civarlarda eksiltiyomuş tamda yılbaşı gecesiyol yardımı aradım yağ ekleyip devam edebilirsiniz dediler araç bugün yarın 10.000 bakımına girecek sen aracın yağına arada sırada bakmayı ihmal etme aman mazallah hatırlatayım dedi. bu sorun bikaç arkadaşta daha oldu bilgin olsun