0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba orhan Sağol ilgin için yarisiyle uğraşan birine rastlamak güzel xenon konusunda haklısın çok gözleri yoruyor karşı yönden gelenler çok küfür eder. çok sert olmamak kaydıyla önerebileceğin yay varsa sevinirim 3-4 alçaltıcak yaklaşık. teşekkür ederim.[/quote]yay konusunda EIBACH, TEIN veya VOGTLAND öneririm. bu üçü de konforu fazla etkilemeden indirecektir. TEIN için powershoponline.com sitesine girip sorabilirsin getirmişler mi diye. ben geçen ay sormuştum yoktu ellerinde. ben de maddi durumumu ayarlayıp EIBACH taktırmayı düşünüyorum en kısa zamanda.[quote=Emre Ozan]Sredar Bey sislerin açma kapama düğmesini serviste tarif ettikleri gibi el freninin altındaki boşluğa mı taktılar yoksa doğrudan arka sisl lambasının açılışına mı bağladılar? Ben daha önce AE101ime sis taktırdığımda arkadaki sis lambasını yakan butona bağlatmıştım orijinal olmuştu merak ettim eğer aynı işem bunlarda da yapılabiliyorsa hemen taktırıcam, diğer türlü ortadaki sis açma kapatma butonu bana pek hoş gelmedi de...[/quote]kendi adıma cevap veriyim benimkinde el freninin altındaki boş buton yerlerinden birine bağladılar. ben sis farını hiç kullanmadığım için problem yatarmıyor bana sadece tampondaki yerleri boş kalmasın diye taktırmıştım.
Sredar Bey sislerin açma kapama düğmesini serviste tarif ettikleri gibi el freninin altındaki boşluğa mı taktılar yoksa doğrudan arka sisl lambasının açılışına mı bağladılar? Ben daha önce AE101ime sis taktırdığımda arkadaki sis lambasını yakan butona bağlatmıştım orijinal olmuştu merak ettim eğer aynı işem bunlarda da yapılabiliyorsa hemen taktırıcam, diğer türlü ortadaki sis açma kapatma butonu bana pek hoş gelmedi de...[/quote]Emre bey kusura bakmayın atlamışım sorunuzu evet el freninin altına taktılar diğer türlü olursa daha masraflı filan oluyor çünkü kesin emin değilim ama kolun değişmesi gerekirmiş birde benim taktırdığım adam gerçekten ustaymış irde klavuz bağladı ona araçtan indikten 30 sn. sonra kapanıyor sisler çok hoş oldu.
Emre bey kusura bakmayın atlamışım sorunuzu evet el freninin altına taktılar diğer türlü olursa daha masraflı filan oluyor çünkü kesin emin değilim ama kolun değişmesi gerekirmiş birde benim taktırdığım adam gerçekten ustaymış irde klavuz bağladı ona araçtan indikten 30 sn. sonra kapanıyor sisler çok hoş oldu.