Gönderen Konu: Yaris D4d Sis Farı  (Okunma sayısı 6243 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Yaris D4d Sis Farı
« : Ocak 24, 2008, 10:35:28 »
Arkadaşlar bildiğiniz gibi yaris D4D var bende sis taktırmak istiyorum .
İstanbulda uygun yaptırabileceğimiz bir yer varmı?
(servis işçilik dahil 450 TL istiyor)

Toyota Club Türkiye

Yaris D4d Sis Farı
« : Ocak 24, 2008, 10:35:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Yaris D4d Sis Farı
« Yanıtla #1 : Şubat 01, 2008, 03:19:32 »
www.eliftuning.com da bulabilcegini düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Yaris D4d Sis Farı
« Yanıtla #2 : Şubat 03, 2008, 13:27:59 »
hatta siz bulmadan ben buldum bile ama bi teşekkürü hak ediyorum sanırım

http://www.eliftuning.com/index.php?p=show...n=Sis+Lambas%FD

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Yaris D4d Sis Farı
« Yanıtla #3 : Şubat 04, 2008, 14:36:09 »
Çok sağol doğukan bende ümidi kesmiştim kimse ilgilenmedi diye şimdi hemen ilgilenicem linkle.  sende ne vardı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Yaris D4d Sis Farı
« Yanıtla #4 : Şubat 06, 2008, 15:57:46 »
bende dizel corolla var abi milletin bi türlü inanmadıgı ve cekemedigi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Yaris D4d Sis Farı
« Yanıtla #5 : Şubat 06, 2008, 16:54:17 »
Kazasız belasız günler dilerim her araba bakılırsa ve yapılırsa güzeldir sıkma canını.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Yaris D4d Sis Farı
« Yanıtla #6 : Şubat 07, 2008, 16:29:30 »
Arkadaşlar bu hafta sonu sisleri taktırmaya gidicem 140 ytl set halinde plastiği kabloları ampul ve düğmesiyle alıcam modacar marka ve bunlara farlarla beraber phılıps beyaz ampül takmayı düşünüyorum hepsine sislerde dahil daha önce takan arkadaşımız varsa görüşlerini alabilirmiyim yada phılıps ten daha güzel gösteren uzun ömürlüsü varmı yardımınız için şimdiden teşekkürler.(bu arada phılıps ampul çifti 80 ytl)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Yaris D4d Sis Farı
« Yanıtla #7 : Şubat 09, 2008, 17:55:15 »
abi farada sislerede xenon tak bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Yaris D4d Sis Farı
« Yanıtla #8 : Şubat 13, 2008, 13:04:22 »
Arkadaşlar sisleri taktırdım adamlar bayağı orjinali gibi yapmış levent sanayide otoshow da taktırdım 140 sislerin takımı herşey dahil 40 ytl de işçilik birde kontakla bağlattım çok güzel oldu kullanışlı oldu philips ampüllerdende vazgeçtim çünkü çift satılıyor birde yeni ampül olduğu için midemi bulandırdılar daha sonra doğukanın dediği gibi xenon takıcam daha sağlıklı olur.  (sağol doğukan)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Yaris D4d Sis Farı
« Yanıtla #9 : Mart 03, 2008, 23:07:21 »
rica ederim abi lafı olmaz modifiye için yaşıyorum ben her araca modifiye yakışır yapmayı bildikten sonra unutmayın ayrıca abi yine www.eliftuning.com da xenon far da temin edebilirsin 245 ytl farlar için 245 ytl sisler için toplam 500 ytl diyelim işte düz olarak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Yaris D4d Sis Farı
« Yanıtla #10 : Mart 04, 2008, 12:33:31 »
Doğukan ya xenon düşündümda farın merceksiz olması ii bozuyor ya gördüm yarisin birinde pek güzel durmamış sanki ampül gibi sanki vaz geçicem gibi ya bu kutu içi filtreden biraz bahsedermisin artısı eksisi ne olur marka model v.s. sağol ilgin için. bu aralar bana arabanın çekişide düştü gibi geliyorda takıcam filtre heralde enjektör temizleyici filanda attım ama banamısın demedi psikolojikmidir nedir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Yaris D4d Sis Farı
« Yanıtla #11 : Nisan 02, 2008, 17:22:00 »
selamlar

gerçi siz de halletmişsiniz sanırım ama ben aracıma sis farını ebay den almıştım  45 usd far için 45 usd de shipping için ödemiştim. 50 ytl de işçilik yani toplam 150 ytl ye falan gelmişti.

xenon konusunda ise ben 6000K  xenon taktırmıştım ama dediğiniz gibi farlar merceksiz olduğu için ışık çok dağılıyor. normal far gibi değil kesinlikle, xenon olduğu çok belli, hatta gerektiğinden daha çok belli   karşı tarafı rahatsız ettiğini düşündüğüm için de söktürdüm zaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Yaris D4d Sis Farı
« Yanıtla #12 : Nisan 09, 2008, 14:04:19 »
Merhaba orhan

Sağol ilgin için yarisiyle uğraşan birine rastlamak güzel xenon konusunda haklısın çok gözleri yoruyor karşı yönden gelenler çok küfür eder. çok sert olmamak kaydıyla önerebileceğin yay varsa sevinirim 3-4 alçaltıcak yaklaşık. teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Yaris D4d Sis Farı
« Yanıtla #13 : Nisan 09, 2008, 16:35:24 »
Sredar Bey sislerin açma kapama düğmesini serviste tarif ettikleri gibi el freninin altındaki boşluğa mı taktılar yoksa doğrudan  arka sisl lambasının açılışına mı bağladılar? Ben daha önce AE101ime sis taktırdığımda arkadaki sis lambasını yakan butona bağlatmıştım orijinal olmuştu  merak ettim eğer aynı işem bunlarda da yapılabiliyorsa hemen taktırıcam, diğer türlü ortadaki sis açma kapatma  butonu bana pek hoş gelmedi de...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Yaris D4d Sis Farı
« Yanıtla #14 : Nisan 10, 2008, 09:27:53 »
Alıntı yapılan: Serdar MAZİ
Merhaba orhan

Sağol ilgin için yarisiyle uğraşan birine rastlamak güzel xenon konusunda haklısın çok gözleri yoruyor karşı yönden gelenler çok küfür eder. çok sert olmamak kaydıyla önerebileceğin yay varsa sevinirim 3-4 alçaltıcak yaklaşık. teşekkür ederim.
[/quote]

yay konusunda EIBACH, TEIN veya VOGTLAND öneririm. bu üçü de konforu fazla etkilemeden indirecektir.
TEIN için powershoponline.com sitesine girip sorabilirsin getirmişler mi diye. ben geçen ay sormuştum yoktu ellerinde. ben de maddi durumumu ayarlayıp EIBACH taktırmayı düşünüyorum en kısa zamanda.

[quote=Emre Ozan]
Sredar Bey sislerin açma kapama düğmesini serviste tarif ettikleri gibi el freninin altındaki boşluğa mı taktılar yoksa doğrudan  arka sisl lambasının açılışına mı bağladılar? Ben daha önce AE101ime sis taktırdığımda arkadaki sis lambasını yakan butona bağlatmıştım orijinal olmuştu  merak ettim eğer aynı işem bunlarda da yapılabiliyorsa hemen taktırıcam, diğer türlü ortadaki sis açma kapatma  butonu bana pek hoş gelmedi de...
[/quote]

kendi adıma cevap veriyim

benimkinde el freninin altındaki boş buton yerlerinden birine bağladılar. ben sis farını hiç kullanmadığım için problem yatarmıyor bana   sadece tampondaki yerleri boş kalmasın diye taktırmıştım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Yaris D4d Sis Farı
« Yanıtla #15 : Nisan 15, 2008, 09:56:11 »
Alıntı yapılan: Emre Ozan
[/quote]
Emre bey kusura bakmayın atlamışım sorunuzu evet el freninin altına taktılar diğer türlü olursa daha masraflı filan oluyor çünkü kesin emin değilim ama kolun değişmesi gerekirmiş birde benim taktırdığım  adam gerçekten ustaymış irde klavuz bağladı ona araçtan indikten 30 sn. sonra kapanıyor sisler çok hoş oldu.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Yaris D4d Sis Farı
« Yanıtla #16 : Nisan 15, 2008, 13:38:37 »
Bu fiyat iyiymiş. Şanslısınız... Siteye baktım ama 2006 model corolla sedan için yok. Acaba başka bi yer varmı bildiğiniz? 2006 sedan corolla için sis farı ve plastik aksamları.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Yaris D4d Sis Farı
« Yanıtla #17 : Nisan 16, 2008, 11:50:19 »
İsmail bey ben burayı aradım sordum corolla için getirtmeyi düşünüyorlarmış ancak yeterli talep olursa eğer 3-5 kişi toparlayabilirseniz getirtmede yardımcı olabilirim.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Yaris D4d Sis Farı
« Yanıtla #18 : Nisan 17, 2008, 15:10:14 »
Serdar bey saolun. Bende mail attım. Stoklara girince haber veririz dediler. Du bakalım. Ama başka bi yerde bulursanız haberim olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Ynt: Yaris D4d Sis Farı
« Yanıtla #19 : Nisan 22, 2008, 21:22:04 »
Emre bey kusura bakmayın atlamışım sorunuzu evet el freninin altına taktılar diğer türlü olursa daha masraflı filan oluyor çünkü kesin emin değilim ama kolun değişmesi gerekirmiş birde benim taktırdığım  adam gerçekten ustaymış irde klavuz bağladı ona araçtan indikten 30 sn. sonra kapanıyor sisler çok hoş oldu.
teşekkürler serdar bey, biraz daha düşünücem sanırım. ama karar verdiğimde mutlaka sizinle irtibata geçip ustanızın adres ve isim bilgilerini isteyeceğim. selamlar, saygılar...