Gönderen Konu: AE 101 romano lpg sorunu.  (Okunma sayısı 1762 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
AE 101 romano lpg sorunu.
« : Şubat 23, 2011, 11:43:51 »
Merhaba arkadaslar , istanbulda ikamet ediyorum ,aracımda romano sıralı sistem kit takılı fakat cekiş sorunum var ,bakım ve ayar yapabilecek bir servis biliyormusunuz
 Aracın bütün bakımları yetkili serviste yapıldı ,au an benzinde calısırken bile yeterli performans alamıyorum.Acaba önce lpg ayarı yaptırıpta mı9 servise gisem yoksa serviste benzin motor ayarları yapılınca mı lpg yi kontrol ettirsem , yardım rica ediyorum.
Susuzluk hiçbirşeydir , toyotasızlık Herşey

Toyota Club Türkiye

AE 101 romano lpg sorunu.
« : Şubat 23, 2011, 11:43:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: AE 101 romano lpg sorunu.
« Yanıtla #1 : Şubat 23, 2011, 17:54:53 »
Aracınızda benzinli motor bulunmakta ;) ve dolayısıyla aracınızı önce bütün bakımları yetkili serviste yapılan serviste çözdükten sonra almanız gereken performansa ulaştıktan sonra LPG sisteminizide gözden geçirtebilirsiniz ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #2 : Şubat 23, 2011, 19:27:15 »
istanbulda hangi semttesiniz?
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #3 : Şubat 26, 2011, 16:43:40 »
Yesilköydeyim , yanıtlar için tesekkur ederim arkadaslar , arac 187 bin km de ve herhangi bir sorunu yok motor ayarı dışında tabii :)
Susuzluk hiçbirşeydir , toyotasızlık Herşey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #4 : Şubat 27, 2011, 04:40:40 »
cenk bey güngörende toyotronıc servisi var ben bir kez gittim çok memnun kaldım aracımda a dan z ye kontrolden geçti tavsiye ederim gözünüz arkada kalmaz.
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /