Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Şubat 04, 2026, 19:03:03
Lütfen
BÜYÜK HARF
kullanmayalım!
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Sorunlar & Çözümler
»
Genel
»
Konu:
Suriya jant,lcd park sensör,kapı korumaları ve lastiklere hidrojenmi oksijenmi
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: Suriya jant,lcd park sensör,kapı korumaları ve lastiklere hidrojenmi oksijenmi (Okunma sayısı 2524 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Araç: Corolla
Kan Grubu: A+
Kilometre: 182000
Model Yılı: '14
58 kere teşekkür etti
72 kere teşekkür edildi
«
:
Şubat 22, 2011, 18:56:02 »
Bu gün Ankara Toyan da suriya jant, lcd park sensörü,kapı korumaları ve lastiklere hidrojen(bilmiyorum doğrumu yazdım ) bastırdım....toplam kdv dahil 1324 tl.....ilgili arkadaşlara duyrulur ....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek." M.KEMAL ATATÜRK
Toyota Club Türkiye
«
:
Şubat 22, 2011, 18:56:02 »
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
Yer 2 : Bursa - Kocaeli
Araç: Auris
Kan Grubu: B+
3 kere teşekkür edildi
Ynt: Suriya jant,lcd park sensör,kapı korumaları ve lastiklere hidrojenmi oksijenmi
«
Yanıtla #1 :
Şubat 22, 2011, 19:06:48 »
bu bayiler birbirini tutmuyormu hiç şu an kampanyayala 1100 tl civerı jantlara istiyorlar zaten buna park sensörü ve kapı korumalar dahil edilince fiyat çok iyi.kapı korumaları boyandımı?
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
58 kere teşekkür etti
72 kere teşekkür edildi
Ynt: Suriya jant,lcd park sensör,kapı korumaları ve lastiklere hidrojenmi oksijenmi
«
Yanıtla #2 :
Şubat 22, 2011, 19:25:00 »
evet sensör ve kapı korumaları boyandı .....jant 1000 tl, korumalar 150 tl ,sensör 150 tl , lastik hidrojen 24 tl....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek." M.KEMAL ATATÜRK
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
3 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #3 :
Şubat 22, 2011, 19:35:56 »
hayırlı olsun boyada işin içinde olunca fiyat gayet güzel.bu arada neden suriya tercih ettiniz.foto eklerseniz yorumları daha net alırsınız.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
58 kere teşekkür etti
72 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #4 :
Şubat 22, 2011, 19:57:06 »
Genellikle snow jantı tercih ediyorlar bense görür görmez gıcık oldum biraz klasikçiyim herhalde....abuk şekiller hoşuma gitmiyor jant jant gibi olacak piri reisin haritası gibi değil sonuçta zevkler ve renkler diyeceğim yakın zamanda eklerim resimleri ilginizede teşekkürederim..
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
3 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #5 :
Şubat 22, 2011, 20:00:10 »
anladım tekrar hayırlı olsun.fotoları bekliyoruz.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Araç: Yaris
3 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #6 :
Mart 29, 2011, 13:36:53 »
Lastiklere hidrojen olmaz. Hidrojen gazı en küçük atomlu element olduğu için çok kolay sızar, hem zaten havadaki oksijenle birleşince çok kolay alev alıp patlayarak yanar, yani tehlikelidir ve kolay sızdığı, özellikle lastik gibi maddelerin içinden geçebildiği için depolamsı zordur, kalın tüpler gerektirir.
Lastiklere bastıkları Nitrojen gazı yani Azot gazının ingilizcesi. Azot zaten normal havanın %80'i oluyor, kalan %20'si oksijen ve çok az oranda diğer gazlar, böyleyken lastiklere saf Nitrojen basmak ne kadar işe yarar bilemiyorum, zaten lastik tamamen inse bile içinde bir miktar hava kalıyor, nitrojen basınca da lastik içindeki karışım %80 nitrojen yerine %90 nitrojen olmuş çok mu faydası var. Fazla nemli olmayan temiz kuru hava basmak yeterli bence.
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
Araç: Başka Marka
Kilometre: 130000
Model Yılı: '10
167 kere teşekkür etti
38 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #7 :
Mart 29, 2011, 14:31:58 »
fiyat çok iyi bence
izmirde nitrojen basarken tüm havayı vakumlayıp basıyorlar
sıcak havada lastiğin ömrünü uzatıyor zor sönüyor ve oksidasyon azalıyor
bende aynı jant +dunlop maxx lastiklere metal sibop başı ve kaliper boyamasına 1400 vermiştim
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...
(Gizli Üye)
TcT Teknoloji Müdürü
Kilometre: 10300
Model Yılı: '23
424 kere teşekkür etti
983 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #8 :
Mart 29, 2011, 14:50:57 »
lastikteki hava vakumlanırsa gazete gibi buruşup bozulmuyor mu?
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
Kilometre: 130000
Model Yılı: '10
167 kere teşekkür etti
38 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #9 :
Mart 29, 2011, 19:55:44 »
üstadım aliğa ilçesinde belediyenin işlettiği petrol ofisinde yaptılar
çok hafif kaldırıp havayı vakumluyorlar lastik buruşuyor ama hemen aynı aletle vananın yönünü değiştirip
nitrojen basıyorlar bi yamuk durum olmadı geçen yaz yaptırmıştım
yeni lastiklerime yazın yaptırcam
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Toyota Club Türkiye
»
Sorunlar & Çözümler
»
Genel
»
Konu: