0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
66.000 Km'de devirdaim sorunu yaşama ihtimalim var yani? Devirdaimin sağlam olup olmadığını nereden anlayabilirim? Veya devirdaim ne gibi bir sıkıntı yaşatır? Ne gibi masraflara yol açar?Aracım hatasız (büyük bir kazası-motordan darbesi vs olmayan) bir araç.Önceden başıma gelen bir diğer anektodda 2005'te 20.000 Km'de aldığım 98 model fiat unonun triger kayışını kontrol ettirdiğimde kayışın artık kayışlıktan çıkarak çatlak bir mika gibi olduğunu görmüştüm sadece içindeki teller tutuyordu ve bende hemen değiştirttim.Geçmişte yaşadığım bu tecrübeden dolayı corollam için servise müracaat ettim,fakat servisten söylenen;"standartı 100.000 Km'dir,hiç korkmayın çünkü biz 200.000 küsür Km'de hiç değiştirilmemiş triger kayışı bile gördük,değiştirdik" dediler.Şimdi aklımda bir soru işareti var 7 yaşında 20.000 Km'deki unomda olan sorun,13 yaşında 65.000 Km'de toyota corollamda olmayacak diye bir şey olabilir mi? Sadece korkulu rüya görmemek adına bu sorularımı sizlerle paylaşıyorum.
evet bole bı sorunla yasama ıhtımalınız var benım ustam toyotalarda olabılecek sorunlardan dedı....arası kaldırın ve devır daıme bı baktırın etrafında su kalıntıları oluyor(damlacık gıbı hafıf akıntı)... hararet sorunu yasarsınız malıyet olarak ne kadar tutar bılmıyorum ama baya mıde bulandırıcı bı sorun olur...
Bugün aracımı 40bin bakıma yetkili servise götürdüm.servis kontrolde devirdayımdan da aşırı su kaçağı olduğunu söylediler.çözüm için 550 tl isteyince yaptırmadım.bi devirdayım için 550 tl çok abartılı değil mi? dışarda yaptırmayı düşünüyorum.bu fiyat ne böyle....