arkadaşlar merhaba hasan ben bundan yaklaşık 16 ay önce anlatılanlara kanarak 2007 model bir avansis 2.0 exc.elegent.ot satın aldım 37 yaşındayım şimdiye kadar hep alman arabası kullandım halen 4 tane daha alman arabamız var ancak toyotayı tavsiye ederken lütfen biraz daha dikkatli olalım araç toyotanın bu sınıftaki en lüks aracı ama kağıt gibi kapıları bagaj kapağı kağıttan farkı yok dolayısıyla sürüşte yola tutunması ve ses izalasyonundan dolayı rahasız ediyor,özel servisi yok,aksesuar bulamıyorsunuz,orjinalliğini bozmadan bir navi taktırayım dedim kumanda uyumlu yok,yetkili servise gidiyorsunuz bir dünya para ödüyorsunuz geçenlerde arabamda giderilmeyen bir sorun için müşteri ilişkilerine şikayet maili attım 15 günde cevap verdiler oda siz bir daha götürün çözülmezse bize tekrar dönün gibisinden cevaplandı,şürüş keyfi yok,c segmentinde araç muamelesi yapıyorlar her araçları için,farlarıda ayrı dert,peşinde koşup orjinelliğini bozacaksınızki önünüzü göresiniz,donanım olarak bir sürü şey koymalarına rağmen kumandadan camları açma kapama yok,aynalar katlanır ama siz içerden düğme ile uğraşırsanız aç kapa gibi yani aslında d segmenti bir araç alacağınız zaman size yinede alman arabasından şaşmayın derim ben en azından bizim beklentilerimize çok daha iyi cevap veriyor kredi borcu biter bitmez satıp mutlaka bir alman arabası alacağım ben yandım başkalarıda yanmasın diye yazıyorum bunları bizde başkalarına toyota tavsiye ederken daha dikkatli olalım lütfen para kolay kazanılmıyor sıfır toyota yerine 2. el alman arabası benim sizlere tavsiyem sizlerinde değerli yorumlarını bekliyorum saygılar kazasız belasız günler dilerim.................