Anket

Yetkili servis bakımlarında aracınızı görmek istiyormusunuz?(ANKET)

Evet, görmek istiyorum.
Hayır, görmek istemiyorum.
Benim için farketmez.

Gönderen Konu: Yetkili Servis Bakımlarında Aracımı Görmek İstiyorum.(ANKET)  (Okunma sayısı 3128 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Merhaba arkadaşlar bugün Toyota Gedizlerden müşteri memnuniyeti anketi için aradılar. Puanlama yaptım. Genel olarak servisten memnun olduğumu fakat aracımı yapılan bakımlar esnasında göremediğimi anlattım ve ilgili isteğimi not alıp genel merkeze göndereceklerini söylediler. En kısa süreceğini düşündüğümüz bakımlarda bile(örnek 1000km bakımı) aracımızı sabah bırakıp akşam üzerine doğru aldığımız için saatlerce neler yapılıyor gerçekten merak etmekteyim/yiz. Çıkan anket sonucunu da moderatörlerimizin müsadesiyle Toyota genel merkeze(ya da nereye göndermek gerekiyorsa) göndereceğim.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Yetkili Servis Bakımlarında Aracımı Görmek İstiyorum.(ANKET)
« Yanıtla #1 : Şubat 22, 2011, 08:28:25 »
Evet, kesinlike görmek istiyorum. Adana yetkili servisi bekleme salonunu, atölyeyi görecek şekilde yapmış ama daha iyi olabilirdi bence.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 22, 2011, 08:40:42 »
İzmir Tokullarda bekleme bölümü üstte altınızda yapılan çalışmayı izleyebiliyorsunuz
Ancak çok hakim olmadığımdan konuya izlemek benim için "gazeteye göz gezdirmek gibi" vakit geçsin diye olur baksam ne anlayacam:)
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Cennet Ucuz Değil Cehennem Lüzumsuz Değil
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 22, 2011, 08:47:22 »
Evet kesinlikle görmek istiyorum mesela Kocaeli Kaya da 70 bin bakımında yağı 4 litrelik eski bir bidonla koyduklarını gördüm aldığım cevap varille alınıp bidona dolduruluyormuş bir daha zaten periyodik bakım bakımlarda tercih etmeyeceğim Kaya yı buda tuzu biberi oldu insanın aklına 40 türlü şey geliyor. önceden toyota yağ koyulardı mobile dönmüşler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Şubat 22, 2011, 17:42:38 »
Maalesef bazı servislerin işini düzgün yapmadığını düşünüyorum ve araçla onca saat ne yapıyorlar gerçekten merak ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 22, 2011, 19:19:13 »
Evet kesinlikle görmek istiyorum mesela Kocaeli Kaya da 70 bin bakımında yağı 4 litrelik eski bir bidonla koyduklarını gördüm aldığım cevap varille alınıp bidona dolduruluyormuş bir daha zaten periyodik bakım bakımlarda tercih etmeyeceğim Kaya yı buda tuzu biberi oldu insanın aklına 40 türlü şey geliyor. önceden toyota yağ koyulardı mobile dönmüşler.

Varille aldiklari dogru. En kotu, en ucuz yagi kullaniyorlar servisler.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 22, 2011, 19:44:12 »
kesinlikle görmek istiyorum ben aracımın başında olmadıkça içim rahat etmez,bundan önceki aracım olan 2009 focusun 10000 bakımını serviste ustayla beraber yaptık sayılır,ucundan da olsa elim işe değmeli ve iş gözümün önünde olmalı.aurisin 1000 bakımı için geçerken uğradığım elazığ servisinde bekleme salonu ile servis kısmı arasında yemek şirketi vardı ekip ya dışarıdan yada içeriden bir koridorla geçiş yapıyordu.gerçi yeni binalarına taşınacaklardı ama adamlar senelerce bu şekilde iş yapmışlar.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 22, 2011, 20:11:49 »
Anket için benide aradılar. Aslında ilgilendikleri her ne kadar servis memnuniyeti olsada ben anketin sonuna cruise control neden servislerde takılmıyoru ekledim:)) Ve bende arabayı görmek isteyenlerdenim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #8 : Şubat 22, 2011, 20:20:54 »
ben toyotronıc servisinde bakım boyunca ustalarla beraberdim ne yapıldı ne edildi görebilme imkanım oldu ufaktan yardımcıda olmaya çalıştım herşey güzeldi :)
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Şubat 22, 2011, 23:54:08 »
Toyotronic servisi herkes söylüyor ama yeni araçların garantisi bozuluyor, yetkili servis kullanıyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #10 : Şubat 23, 2011, 00:02:01 »
Toyotronic servisi herkes söylüyor ama yeni araçların garantisi bozuluyor, yetkili servis kullanıyoruz.
garanti bitene kadar idare artık :)
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Şubat 23, 2011, 16:00:02 »
ben geçen gün bin bakımına gittim beni servis bölümüne almayacaklarını söylediler bende anahtarı almaya gelen ustaya serviste yapılan hatalardan bahsettim çevremdeki örnekleri anlattım usta kesinlikle bizde böyle bişey olmaz içiniz rahat olsun dedi bende ozaman içeri girmemden neden korkuyorsunuz dedim peki buyrun dedi  servis bölümüne geçtim arabanın yanından hiç ayrılmadım ve cidden siz içeride olunca iki katı dikkatli çalışıyorlar bence isteyen servis bölümüne geçmeli birde benim servisimde yağ olarak castrol kullanıyorlar :D
2003 subaru impreza  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Şubat 24, 2011, 20:09:57 »
Ankete katılımları arttıralım günceli:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Şubat 24, 2011, 20:23:41 »
buna imkan sunan servisler var ama hepsi değil... toyota tarabyada aracı uzakdan seyredebiliyorsun ama bunu seyretmekde insanı yoruyor... tüm servislerde olursa fena olmaz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Şubat 24, 2011, 20:39:27 »
Evet, kesinlike görmek istiyorum. Adana yetkili servisi bekleme salonunu, atölyeyi görecek şekilde yapmış ama daha iyi olabilirdi bence.
Hakkı abi daha iyiydi zaten ama yeni yerlerinde dediğin gibi daha iyi olabilirdi eski yerinde iken yukarıdan servisin hertarafını çok rahat görmek mümkündü ama yeni yerinde aynı şekilde dil .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Şubat 25, 2011, 09:56:08 »
bende yakında aracımın 1000 km bakmına gideceğim ancak lider reis otoda giriştemüşteri bekleme solonuna alıyorlar aracınızı alt kattaki servise götürüyorlar aracınızı görme imkanı yok bekleme salonunda her şey düşünülmüş rahat edeceğiniz bir ortam yaratmışlar ama bu sefer ısrar edeceğim aracımın yanında olmak istiyorum .aslında bubizim en tabi hakkımız olmalı en azından nasıl br yer diyede insan merak ediyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Şubat 25, 2011, 13:28:53 »
bende yakında aracımın 1000 km bakmına gideceğim ancak lider reis otoda giriştemüşteri bekleme solonuna alıyorlar aracınızı alt kattaki servise götürüyorlar aracınızı görme imkanı yok bekleme salonunda her şey düşünülmüş rahat edeceğiniz bir ortam yaratmışlar ama bu sefer ısrar edeceğim aracımın yanında olmak istiyorum .aslında bubizim en tabi hakkımız olmalı en azından nasıl br yer diyede insan merak ediyor.
Ersin abi alacağın cevap %99 güvenlik nedeniyle müşterilerimizi servise almıyoruz olacak. :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Şubat 25, 2011, 13:36:41 »
görelim, hatta aracın yanında duralım ama ben karışmadan duramam abi o ne? abi bu ne? abi yardım edeyim mi? abi çay getireyim mi :D
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Evvelsi gun buradaki en buyuk Toyota yetkili servislerinden birine gittim. Sanzuman yagi degisikligi icin.
Servis mudur yardimcisi oldugunu sonradan ogrendigim gorevliye hangi yagi ekleyeceklerini sordum. Kullanici kitabinda DEXRON III yaziyor deyince, Dexron antifriz, ATF degil cevabini aldim. :D (Dex cool diye bir antifriz var olmasina var da...)

PCV valfini degistirmek istiyorum, parcayi getirdim deyince de oyle bir periyodik bakim yok dedi ayni kisi. Halbuki her 40bin km.de bir kontrol edilmesi gerekiyor, bozuksa degistirilmesi lazim. Kucuk bir parca. Araba yuksek km.de olunca degistireyim istedim. Olmadi. Bakim kitabini siparis ettim, gelince yerini ogrenip kendim degistirecegim insallah.

Bekleme salonunda buyuk ekran TV, okuma bolumleri, kahve vs var ama bilgisayar/internet baglantisi yok. Hic memnun kalmadim. Sogudum acikcasi. :P
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
Ankete katılımlarınızı bekliyorum.