0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bildiğim kadarıyla serviste 130 ytl filan fiyatı geçen haftta arkadaşımda arabasınınkini değiştirmek için sormuş oradan biliyorum iki tip var demişler tamamen krom kaplama olan 120 ytlbir de şu 2005 ve sonrasında olan arabanın rengine boyanmış olan 135 ytlfilanmış istersen nereye sordğunuda sorarım [/quote]teşekkürler evet iki tip var, 2003-2004 ve 2005 sonrası için. serviste o fiyatlarda. ben piyasada daha ucuza bulabilirmiyiz diye araştırma yapmak istedim.iyi günler iyi sürüşler
teşekkürler evet iki tip var, 2003-2004 ve 2005 sonrası için. serviste o fiyatlarda. ben piyasada daha ucuza bulabilirmiyiz diye araştırma yapmak istedim.iyi günler iyi sürüşler[/quote]Murat merhaba bu corolla sol'ların bizim araçlardan tek farkı ön panjur mu başka ne farklılıkları var ?
Murat merhaba bu corolla sol'ların bizim araçlardan tek farkı ön panjur mu başka ne farklılıkları var ?[/quote]benim aracım 2004 1.4 vvti terra. kıyaslama olarak 1.6 terra ile 1.6 sol seçilirse;sol:dijital klima, airbag sayısı, çelik jant, sis farı, ön panjur makyajı, 4 cam otomatik, direksiyondan kumandalı teyp(kaset ya da cd çalar-bende kaset çalar var), uzaktan kumandalı merkezi kilit.benim gördüğüm farklar bunlar. 1.6 terra da bunların bir kısmı mevcut ama hangilerinin olduğunu net bilmiyorum.ben sadece ön panjur daha hoş görünsün diye böyle bir girişimde bulundum. ve hala netice elde edemedim.iyi günler iyi sürüşler.
Eğer hala PAnjur İhtiyacınız Varsa Yardımcı Olabilirimburaya yazarsanız Görüşürüz Selamlar[/quote]Kardeş resimdeki gibi panjur ve logosu ne kadar? Fiyat verebilir misin? Renk gümüş gri.
Eğer hala PAnjur İhtiyacınız Varsa Yardımcı Olabilirimburaya yazarsanız Görüşürüz Selamlar[/quote]2003-2004 modeller için olan panjur fiyatı?2005 ve üstü modeller için olan panjur fiyatı?2003-2004 modeller için sis far takımı fiyatı?teşekkürler