0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bilindiği üzere bir süredir daha süratli bir araç almak için aracımı satılığa çıkarmıştım ve geçtiğimiz cuma günü aracımı sattım...olurda karşılaşırsanız içindeki benmişim gibi sıkıştırıp selektörler atmayın lütfen alan arkadaş oldukça mütevazi iyi birisi gibi geldi bana umarım onada hayırlı olur. şimdi sırada ne alsak kısmı var bakalım kısmet
hayırlı olsun necati...şöyle kar beyazı bi auris sport iyi gider bence
alanada satana da hayırlı olsun. İstediğin gibi bir araç alırısn inşallah Necati.
hadi hayırlısı olsun Necatı tatli bir araç
siyah olsun onunda tadı ayrı yaaa ama tabi bide zaten siyahı yeni elden çıkardın bazen farklı renklerde istiyor ama anlaştıysan vardır bir kısmet temizse rengine çokta takılma
Jantlarını çok beğendim
Necati Kardeşim madem hızlı bir araç almak istiyorsun tafsiye kabul edersen şayet ben sana şu aracı öneriyorum;Seat Leon 1,9 TDI - Yeşil yada Beyaz renk,Kırmızıda olabilir (aracı incelemediysen incelemeni tafsiye ederim.http://www.sahibinden.com/search.php?a=6&&b[search]=seat&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=3601&c=3601&sKlasik=1&b[page]=1&c=23638&c2=23638Seat Leon 2,0 TDI CR FR - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-erdogan-dan-2oo8-seat-leon-2-o-tdi-cr-fr-17o-hp-boyasiz-41406436/detay/Kafana yatar diye düşünüyorum..Şimdiden alacağın araç herneyse hayırlısı olsun diyelim..Kaça sattın bu aradada aracı
arkadasım ne jant kaldı ne araba....
ee naptın aldın mı astrayı..?
bu jantlar toyotanın orjinal jantı değil dimi gecen biri idaa etti land cruiser in jantlarıyla aynı dedi ama pek inanamadım..
Jantlar çok iyimi arabayada çok yakışmış gözüm kaldı resmen jantlarda
teşekkürler aykut abi daha güzelini sen yaparsın inşallah nede olsa beyaz ....bir kaç foto daha eklicem inşallah...18"jant+lastiğe yanlış hatırlamıyorsam 1.800 e yakın bir maliyeti oldu ,onun dışında yanında toyota motor sport yazanların üçünüde orjinal servisden aldım üst spoyler 460 , yan marşpiyeller 650 ,ön tampon alt spoyleri 350 lira gibi bir rakam vermiştik sanırım..tabi bunlara boya ve montaj filan dahil değil ama çokda sorun değil gerçi çünkü ben onlara zaten masraf etmiyorum )logo değişikliklerini el emeği sağolsun abim halletti...brembo kaliper kapakları dışarıda sanırım 4 ü 100-120 lira civarı filanmış da ben tanıdık yerler olduğundan daha uyguna almıştım tabi gene montaja para vermek yok kapı içi alt eşiklerini sitedeki melih beyden 120ye aldım...30.000 kelvin sis+far xenon uygulamasına 330 lira verdim...
Kardeşim ARaban Hoş Olmuş Zenonlar Oldukça İyi Ama Senin Sislerin 30.000 Olamaz 30.000 Öyle durmaz Bende 10.000 Lik Aynı Bnmki gibi Duruyor Artı 30.000 Kelvin Sis i 330 Liraya Asla Alamazsın.
dostum ankaralıymışsın sanırım ostimide biliyorsundur.babam ostimin ilk esnaflarından ve otomobil servisimiz var ostim 4.sokakda ve hemen hemen tüm tuning firmalarıyla özelliklede abimin arası baya iyidir. maaliyetler o yüzden düşük.bide bu rakamlar bir yıl öncenin rakamı...yani şuan nedir neye alırım bilmiyorumda o zaman 4 tane beyini ile birlikte 30.000 kelvin xenon'u o fiyata almıştım...birde 30.000 likler piyasada daha mora yakın duruyor biliyorum ama bu birazda takılan xenon ampülünün markası ve aracındaki mercekten süzülüşüylede değişiyor.ama benim aracımda böyle durdu mavi mavi