0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araç 10 numara olmuş abim kazasız belasız güle güle binmen dileğiyle... Yorumları okurken aklıma geldi ama Seçkin söylemiş zaten bu araç chip tuning istiyorum diye bağırıyor resmen! 120hp 290torka kadar gayet sağlıklı binebilirsin aracına bence abim....
teşekkürler arda ama işte aracı satmayı düşünüyorum...jantlardanda dolayı olsa gerek biraz performansı iyi değil...bunlara chip yapınca 250 tork 115 hp oluyorlar 120hp biraz sıkıntı veriyor o yüzden satıp biraz daha güçlü birşeyler almayı düşünüyorum ama kısmet işte belki binmeye devam ederiz...
Abi corolla hb 120hp 290tork vardı sitemizde birtane siyah bir araçtı onda sorun yoktu ama o abimizde sattı aracını astra opc aldı 160hp yanlışım yoksa
valla kardeşim bir ay kadar önce mega chip den mustafa abi chip atarken bi sorun oldu ,mega chipden kaynaklı ve atamadık yazılımı bir sonraki hafta buluşuruz dedik sonrada kimsenın vakti olmadı ve atamadık ama atsaydık en iyi ihtimal mustafa abi 115hp gelir diyordu...ama o arkadaş çok fazla duman atmasını göze almışsa 120hp için o ayrı...
Onun chip atma meselesi değildiki direk orjinaline yazılım yapıyorlardı....
tamam işte aynı şeyden bahsediyoruz yukarıyı oku dikkatlice yazılım diyorum zaten yazılım ile chip atmayı aynı anlamda kullandım ama sen chip atmayı box lar ile karıştırdın ki benim onlar ile işim olmaz
Geçmiş olsun Beylerhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-en-iyi-gorsel-auris-full-aksesuar-ekonomik-ve-sik-45348186/pasif-ilan/#classifiedTitle33.500 e gitmiş yazıyor sitede
Jantlarda gitmişmidir acaba??
yani araç benim olduğundan giden filan yok hala bende kullanıyorum yani onu o şekilde yapmamızın sebebi aracı bi adamla ford transit takasıyla anlaşmıştık bende o aracı alıp şirket aracı yapacaktım ancak adam hatasız dediği aracı 3 parça boyalı çıkınca anlaşamadık fiyatta yani satmıştım sonra aracı o şekilde çıkınca karşı tarafın rakamda anlaşamadık şimdi yeniden ilan verdim gitmedi abi duruyor jantlar üzerinde
Jantlara talibim haberin olsun..Sen en iyisi orjinalle ver aracı bu arada jantların basına iş gelirse benimle alakası yoktur..bilginize..
Necati bugün hipodromun orada gördüm senin arabayı , cidden dikkat çekici duruyor...
Şu Matlardan boyatsaydın ne olurdu acaba çok merak ettim.