Gönderen Konu: Direksiyon yağı kontrolü ve Ön konsoldaki 4lü flaşör ışığının yanmaması...  (Okunma sayısı 2532 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar 2002 Corolla (yeni kasa) direksiyon hidrolik yağı nereden kontrol ediliyor, eksikse nereden ekleniyor? Yerini bir türlü bulamadım :(
Bir de dörtlü flaşörün düğmesinin (üstünde kırmızı üçgen bulunan) ışığı yanmıyor. Gece düğmenin yerini bulamıyorum. Galiba içindeki ampul bozuk. Bu ampulu nasıl değiştirebilirim?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '03
  • 33 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
bendede 2003 modeli var bendede yanmıyor ısık. ısık koymamıs olmalarıda düşük ihtimal yardım eden biri olursa memnun olurum
2003 CoRoLLa TeRRa 1.6 VVT-İ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
İlginçtir bendeki dörtlününde ışığı yanmıyor.Bir sorun mu yoksa gerçekten ışığı yanmıyormu acaba..2002 yeni kasa 1.4 HB.
2002 corolla 1.4 VVT-I HB

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
direksiyon elektriklii olması lazım 2002 kasalardada.Bende 2004 kasa var onda 4 lü flaşörün ışıgı yanıyor.Muhtemelen ampül patlamıştır servis dışındada bulamıyorsunuzservis fiyatıda 3-4 tl civarı
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
teşekkürler bilgi için
2002 corolla 1.4 VVT-I HB

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Anladığım kadarıyla direksiyon yağı yok bu araçlarda, kontrole de gerek yok o zaman. Peki bu dörtlüleri yakan düğmenin ampulünü değiştirmek için çok büyük bir iş gerekiyor mu? Yani konsolun falan sökülmesi mi gerekiyor?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
valla o ampülü değiştirmek uzun iş.Ön gögüs sökülüp  flaşörün lambası değişmesi gerekiyor.Ama ilginç bir ampül dışarda bulurmusunuz bilemem.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
Ben başımdan geçenleri anlatıyım bizim dörtlü ve rezistans yanmıyordu burda servis olmadığından gittim elektronikçiden aldım ona benzeyen bi ampül taktım çok güzel oldu 2 gün sonra patladı ikiside sonra tekrar gittim bir daha aldım taktık 2 hafta sonra rezistans patladı şuan rezistans düğmesi ışığı patlak sadece 4lü yanıyo mutlaka orjianl alın ampülleri bide toyota bu elektirik ampul işinde çok zayıf her toyotada patlayan bi ampül var mutlaka
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Anlaşılan bu ampülü değiştirmek zor iş. En iyisi vaz geçmek. Bilgi veren arkadaşlara teşekkürler...