Gönderen Konu: 1990 Model Doğan L bile bana Corolla kadar kadar sorun çıkarmadı.  (Okunma sayısı 8923 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corolla 1.4 VVT-İ Terra Gümüş Gri
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Tüm arkadaşlara yardım ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Saygılarımla,
Arif ALKAN
Osmaneli / Bilecik

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
Öncelikle geçmiş olsun her ikinci el araba temiz olacak diye bir kaide yok önceki sahibi hor kullanma ve bakımlarını yapmama nedeniyle bu sorunları yaşıyorsunuzdur muhtemelen inş sorununuz en kısa zamanda çözülür
Benim babam toyota gibi adam ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
benimde geçenlerde hareret yükseliyordu aksine pazara denk geldi  bende evin yakınlarında bir elektrikçi vardı gittim baktılar yarım yamalak baktı olmadı emin olmak için toyotadi ustayı aradı  usta dediki hareret müşürü arızalı  ertesi gün hareret yüksele yüksele sanyi kendi tamircime gittim olayı anlattım bakmadan dediki termostat müşür arızalı değiştirdik gerçektende doğruymuş .birde toyotada usta olacak  hareret müşürü dedi .başka çıktı artık servislere bile güvenim kalmadı kaldıki benim usta renocu helal olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Hararet musiri ile termostat musiri dedikleri ayni sey degil mi Bilal?
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Hararet musiri ile termostat musiri dedikleri ayni sey degil mi Bilal?
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D yok abi renocu usta termostat demiş biliyor helal...
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Yönetici arkadaş kurallar gereği haklı olarak burası müşteri temsilcisi değil diye kızmış ama Toyotaclubtr'nin ekol olduğunu göstermesi açısından da güzel bi hadise bence. Bu arada Arif beye geçmiş olsun; bence de Toyota da olsa cani bir şöförün elinde haşat olabiliyor; bu yüzden ikinci el alırken dikkat etmek lazım; mesela ben '88 cressidamı sattığımda 560.000 km'deydi ve nice sıfır Avrupalılara taş çıkarırdı.
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Tavşan korktuğu için kaçmaz; kaçtığı için korkar..
Gereken açıklama yapılmış, 0 olarak alıp itina ile kullandığınız araç ile 9 yaşında 2.el olarak satın almış olduğunuz aracı kıyaslamak ne kadar adil olur cevabını size bırakıyorum, keşke aracı alıp sorun yaşadığınızda değil de aracı almadan önce araştırma yaparken forumumuzu ziyaret etseydiniz,

Ayrıca tanışma mesajınızı da göremedim, forumumuz Toyota firmasının müşteri ilişkileri de olmadığına göre bu tutumunuz ayrıca soru işaretleri doğuruyor.

:kötü:  hiç etik olmamış.....

ben, bu siteye olası sorunlarımı paylaşmak ve daha önce yaşadığım bir problemle karşılaşan birisi olabilir mi, vb. kıstasları göz önüne alarak giriyorum.

olabilir; belki daha önceki aracı ile kıyaslayabilir kişi. ama,  bu şekilde olumsuz yaklaşımda bulunmak ve çaresiz durumda olanlara el uzatmak yerine, "düşene bir tane de ben vurayım" mantığını gütmek sizce ne kadar doğru?

maalesef, sizin bu tip bir lüksünüz olamaz ve olmamalıdır da. yazdıklarım sizi rahatsız da edebilir. en kötü ihtimalle, beni forumdan uzaklaştırabilirsiniz. ama, unutmayın; aynı sorun sizin de başınıza gelebilirdi.  :olmamış:

mutlu günler dileklerimle...

EE90 - 1992 Corolla XL 1.3 - 12 valve - Atiker LPG - Beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
Hoşumuza gitmeyen üyeleri forumdan atma gibi ego tatminlerimiz hiçbir zaman olmadı.

Mesajınız için sağolun sizin takdirinizdir, öncelikle bilmem farkında mısınız konunun üzerinden tam olarak 1 yıl geçmiş.

Yine de cevap vermek gerekirse yazdıklarımın arkasındayım aynı durum benim başıma gelse aracı sorgulamam çünkü binlerce muadili 0 sorunla çalışırken 1 araç karmaşık sorunlar çıkartıyorsa hata öncelikle kullanıcıdadır, yani eski kullanıcı ya da kullancılarda. Aracın forumuna gidip bu arada Şahin'den bile kötü diye konu açmam. Başımıza bir iş geldi yardımınızı istiyorum derim.

Arif Bey şanssız bir durum yaşamış zamanında muhtemelen o araçtan kurtulmuştur şimdiye kadar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Konu hortlamış :)
2006 corolla sol A/T LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Müngke Tengriyin Küçüdür.
  • 3 kere teşekkür edildi
Toykar Toyota Özel Servisi

Adres: Marangozlar San. Sit. Erenler Mah. 79, Sok. No: 10 Adapazarı / Sakarya

Telefon: 0 264 2412676

http://toykaroto.com.tr/index.php

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corolla 1.4 VVT-İ Terra Gümüş Gri
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Doğan biraderim o araç dan kurtulmadım. Tam tersini yaptım yani pes etmedim mücadele ettim. Bu formdaki arkadaşların görüşlerinden ve bilgilerinden faydalandım, ayrıca eski tecrübelerimi de katarak sorunu buldum. şu an hiç bir sorunum yok bakımlarını kendim özenle yapıyorum. Ufak tefek yedek parçalarını temin ederek montajını kendim yapıyorum. Bu arada bir tanesi Eskişehir de ve bir tanesi de Adapazarın da olmak üzere 2 tane çok iyi toyota ustası buldum ve gerektiğinde telefon ile kendilerinden destek de alıyorum. Şu an çok memnunum. İleride gücüm yeterse corollanın çok düşük kilometrelisini almayı düşünüyorum. (2009 ve yukarı model) bu formda benimle bilgilerini ve görüşlerini paylaşan tüm arkadaşlara bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Bu arada işlerimden dolayı uzun süredir foruma girememiştim.
Arif ALKAN
Osmaneli / Bilecik