Merhaba arkadaşlar,
İnternettende ulaşabileceğiniz şöyle bir çizelge vardır, dünyadaki tüm otomobil üreticilerinin birbirleriyle olan ilişkileri, maliyetleri düşürmek için ortak yapılan çalışmalardır.
Biri diğerine motor verirken, ondan gövde alır.
BMW-Opel ilişkisinde geçtiğimiz süreçte şöyle bir çalışma yapılmıştı ve o çalışmanın ürünü otomobiller hala piyasada mevcuttur.
BMW için Opel'den kasa alındı, ve her iki aracada BMW'nin 5.25 tds motoru uygulandı.
Bu çalışma 1994 yılı BMW ve Opel'in yeni modelleri için yapılmıştı.
Model isimleri şunlardı; BMW 5.25 tds - Opel Omega 2.5 TD
vectrayla sanayiye düşmek için pert bi vectra bulmuş olmanız lazım
yukarıdaki karşılaştırmadabmw opel falan anlamadım onlar ne 
konuyu dağıtmayalım daha fazla.. sıfır kilometreydi kendisi.. bizim iki adet arabamız var biri toyota diğeri honda.. ikisi de birbirinden sağlam.. o yüzden yeni civic de eskisine oranla illa ki geliştirilmiştir ve gözler alışınca kısa sürede piyasa da adından söz ettirecektir diye düşünüyorum , hele bir de yıl ortasında dizeli gelince daha da güçlenir satışta..
iyi hoş güzel gözüm biraz alıştı ama neden aynı motoru kullanmışlar onu anlayamadım. yine 1.6 125 hp
Bu gün gidip iyice inceledim 2012 civici hiç hoşuma gitmedi,
sadece derinlik verimiş 3 boyutlu gösterge paneli ve yeni eklenmiş yol bilgisayarı paneli hoşuma gitti
Nasıl oldu da beğenmedin Kemal abi
bende honda efede görme fırsatı buldum aracı ama öyle çok büyük değişiklikler yada çok farklı birşey göremedim tasarım zaten çok abartılı değişmemiş.iç konsol deseniz neredeyse aynı...tasarımı ve detayları çok fazla bozmadan bence biraz garantici bir tutuma gitmiş honda...
Güncel kasa Corolla çıktığında da pek kimse beğenmemişti ama sonradan gözümüz alıştı

Buna da elbet alışırız.
Güncel kasa Corolla çıktığında da pek kimse beğenmemişti ama sonradan gözümüz alıştı
Buna da elbet alışırız.
Aracın önü güzel olmuş ama arkası koca bir City olmuş Hakkı.Diğer ayrıntıları hatırlamıyorum
Bence şu an corolla dan daha mantıklı . Bagajı büyümüş, fiyatı güzel,baz modelde bile esp var. Arka çift salıncak.Arabam.com un testine göre yalıtım da başarılı. Sadece arka lambalar tipsiz o kadar.
Bence şu an corolla dan daha mantıklı . Bagajı büyümüş, fiyatı güzel,baz modelde bile esp var. Arka çift salıncak.Arabam.com un testine göre yalıtım da başarılı. Sadece arka lambalar tipsiz o kadar.
Bagajın büyümüş olduğundan eminmisiniz? Ben ölçüler değişmedi diye biliyordumda..
corolladan sonra bıraz karmaşık geldi .pek estetik değil ama genede içine girip bamak lazım .
Küçük stepne koyup 440L yapmışlar
accordu bi görseenn..........
Bu gün gidip iyice inceledim 2012 civici hiç hoşuma gitmedi,
sadece derinlik verimiş 3 boyutlu gösterge paneli ve yeni eklenmiş yol bilgisayarı paneli hoşuma gitti

Yenilenmiş city gibi. Facia.
accordu bir görseenn..........
bende yeni accordu bekliyorum

insallah hybridli gelir