Gönderen Konu: İşte 2012 model Honda Civic  (Okunma sayısı 24160 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
Ynt: İşte 2012 model Honda Civic
« Yanıtla #100 : Aralık 29, 2011, 22:56:50 »
bmv de 1.6 dizel yok olsada tork ve beygir olarak ancak bu düzeyde olur.hem 2014 e kadar kim öle kim kala ben en cok  dizel piyasasını focus la jetta dan alacagına seviniyorum çünkü almanlara ve fransızlara gıcıgım.

yapılan bir açıklamaya göre 1.6 lt ekonomik ve performanslı bir motor için anlaşılmış.. aslında toyota bu piyasada çok başarılı olabilecek motorlar yapabilir fakat ben bu durumu hybrid ile valvematic teknolojisine verdiği öneme bağlıyorum.. bunlar üzerine toyota yoğunlaşıp daha güzel sonuçlar doğuracaktır.. ayrıca 2013 de corolla kasa yenileyek 2014 beklenmeden motor geliştirip konulabilir :)... ayrıca focus jetta ile fransızların ne alakası var anlayamadım açıkcası!
94' reno broadway :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Aralık 29, 2011, 22:56:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Elegant a/t
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 14 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Aralık 29, 2011, 23:47:40 »
Eminim çoğumuz kağıdı kalemi alsak daha güzel bi araba çizeriz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Aralık 29, 2011, 23:48:44 »
almanlara ve fransızlara hgıcık arkadaş.Focus alman değil.Arkadaş hdi dci tdi tdci bunlar gıcık.D4d  dizeller baştacı..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 66000
  • Model Yılı: '20
  • 2025 kere teşekkür etti
  • 2549 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Aralık 30, 2011, 15:24:22 »
Toyotanın örnek alması gereken çok güzel bazı detaylar var.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • DİYARI MEVLANA
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '03
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #105 : Aralık 30, 2011, 20:12:23 »
          alman derken bütün alman araclarını fransız derken de tüm fransız araclarını (dizeli benzinlısı dahil)kasdettim.çünkü her ikiside türk düşmanı devletler.:)))))ben paramla düşmanıma destek olmam..işte bu da benim hikayem.....
bmv anlaşma gergi 2014 ten başlayarak motor tedarik edecekmiş.....2013 de corolla yeni kasa cıkacak  evet ama 1.6 dizel cok zor.ancak ısızu ile 2007 yaptıkları anlaşmada 2012 de 16 dizel piyasada olacak demişlerdi.o olursa bilemem. oda olsa çoktan müjdesini duyardık..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • slmmmm
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #106 : Aralık 30, 2011, 20:39:41 »
2007 premium iyiydi:) bozdular tipini ya.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #107 : Aralık 30, 2011, 22:12:31 »
          alman derken bütün alman araclarını fransız derken de tüm fransız araclarını (dizeli benzinlısı dahil)kasdettim.çünkü her ikiside türk düşmanı devletler.:)))))ben paramla düşmanıma destek olmam..işte bu da benim hikayem.....
bmv anlaşma gergi 2014 ten başlayarak motor tedarik edecekmiş.....2013 de corolla yeni kasa cıkacak  evet ama 1.6 dizel cok zor.ancak ısızu ile 2007 yaptıkları anlaşmada 2012 de 16 dizel piyasada olacak demişlerdi.o olursa bilemem. oda olsa çoktan müjdesini duyardık..

ısuzunun motorunu koysa daha ne işte bir milyon km garanti verir motora :)
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #108 : Aralık 31, 2011, 15:24:53 »
Ne gibi tekin bey? Ben görsellik olarak pek alması gerek bi yer göremedim de.
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #109 : Aralık 31, 2011, 16:55:20 »
Merhaba Özkan bey,

Toyota'yı severim, Honda'yı da severim, bütün otomobiller güzeldir, kötü otomobil yoktur-bakımsız otomobil vardır.

Kısa bir felsefeden sonra, Civic'in Corolla'da olmayan detaylarına gelelim.

Dışarıda;  Ön camın A sütunu içine gömük olması,
               Bagaj kapağının dışarıdan anahtarla değil düğmeyle açılması,
               Çift geri vites farı.

İçeride;   Bagaj kapağı kollarının güzel bir plastik malzemeyle kaplanması,
              Arka koltukların bagaj içindeki kollarla yatırılabilmesi.

Eminim, daha başka güzel küçük detaylarda vardır ve bunları Toyota'da farketmiştir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #110 : Aralık 31, 2011, 22:59:01 »
ımprezanın çakması olmuş ama ben beğendim.Çok güzel ince detaylar var araçta örnek arka koltuktan bagaja açılan kapak opellerde görmüştüm en son :) ben dizelinin fıyatını merak edıyorum bakalım corolla gibi uçuk rakamlarda olucakmı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #111 : Aralık 31, 2011, 23:22:00 »
Arka taraf kötüydü daha da kötü olmuş.Hakikaten al benisi yok bence.Auris'i tercih ederim.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #112 : Ocak 01, 2012, 00:07:44 »
bence güzel olmuş dikkat ederseniz arka ortada ki tümsek çok fazla değil. dijital gösterge öncekine göre daha hoş olmuş küçük kibar bir araç ben beğendim keşke dizelide olaydı.. tabi görüp incelmek de lazım
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #113 : Ocak 01, 2012, 14:47:09 »
Bir arkadaşım 2011 civici pert olunca bu güncel kasa siparişini verdi,ocağın 20 si gibi elinde olacağı söyleniyor..Şuan TR de tek renk beyaz olarak getiriyorlar ve en full paketinde bile deri koltuk opsiyonu yok ! Mugen paketi vs.gibi ekstra opsiyonlar nisan temmuz gibi geleceği söyleniyor..
1,6 125 PS motor BRC  ile anlaşmalı olarak takılan tüplü fiyatı 58 bine maal oldu..Garanti kapsamından çıkmayıp 6 yıl garantiye giriyor..Yeni kasadan 150-200 kg ağır bu kasa ama yakıt tüketimi daha az olduğu söyleniyor , inceleme fırsatım oldu arka tarafı hariç birde teyp bölümü hariç adamlar harbiden yapmış...
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #114 : Ocak 01, 2012, 14:53:24 »
Bir arkadaşım 2011 civici pert olunca bu güncel kasa siparişini verdi,ocağın 20 si gibi elinde olacağı söyleniyor..Şuan TR de tek renk beyaz olarak getiriyorlar ve en full paketinde bile deri koltuk opsiyonu yok ! Mugen paketi vs.gibi ekstra opsiyonlar nisan temmuz gibi geleceği söyleniyor..
1,6 125 PS motor BRC  ile anlaşmalı olarak takılan tüplü fiyatı 58 bine maal oldu..Garanti kapsamından çıkmayıp 6 yıl garantiye giriyor..Yeni kasadan 150-200 kg ağır bu kasa ama yakıt tüketimi daha az olduğu söyleniyor , inceleme fırsatım oldu arka tarafı hariç birde teyp bölümü hariç adamlar harbiden yapmış...

Siparişi nereden verdiniz? Biz de perşembe günü bir arkadaşım için beyaz 1.6 Elegance Otomatik için sipariş verdik. Araç 16-20 Ocak arası üretilip 23'ü gibi BRC LPG sistemi de takılarak 6 yıl 150000 km garanti kapsamında teslim edilecek. Fiyatına gelince, araç 49,300 artı 2500 LPG anahtar teslimi fiyatı 51,800 TL. (Boya koruma hediye) Siz sankki biraz fazla para vermişsiniz gibime geldi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #115 : Ocak 01, 2012, 15:17:22 »
Tekin bey
Corolla'da bagaj kapağını içerden veya anahtardaki tuş ile açıyorsunuz bagaj kapağında açma düğmesi yok anahtar yeri var fakat içeriden ve veya anahtardan açabilmenizi seçmenize ve kontrol etmenize yarıyor
Aracın içinden bagaja kesinlikle ulaşamıyorsunuz bagaj içinden koltukların yatmasını kilitlemişseniz koltuklar yatınca da bagajın içine ulaşabiliyorsunuz belki farklı olarak Corolla'da koltukları aracın içinden yatırıyorsunuz
Bence çok da önemli bir özellik değil ama Civic daha yeni bir model ve bu kasası bence bir kaç aracın çakması olmuş Ön Kia Cerato, Subaru İmpreza Arka Mercedes birazda daha büyük boyutlu City içi tam bir rezalet bana göre ne kadar tuhaf bir konsol hele klima ve teyp tuş bölümü bana göre Civicin en iyi kasası 2005-2006 kasalar tabi zevkler ve renkler tartışılmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #116 : Ocak 01, 2012, 15:56:23 »
Merhaba arkadaşlar,

Elbette renkler tartışılmaz, yalnız bu veya diğer araçlar hakkında yorum yaparken daha objektif olmaya çalışmalıyız, yorumları yaparken beğenmediğiniz yerin işlevselliği hakkında olmalıdır bence, günümüzde bir yanı diğer bir araçtan esinlenmemiş bir model varmıdır? bırakın esinlenmeyi aynı kasayı ve motoru kullanan birçok marka vardır.

Aynı kasa veya motoru kullanan markalar;
Mercedes-Mitsubishi,
Opel-Chevrolet-Daewoo,
BMW-Opel-Toyota
Audi-WV-Skoda-Seat,
Peugeot-Citroen-Renault-Fiat
Kia-Hyundai, 
Nissan-Renault-Dacia,
Mazda-Nissan
Mazda-Ford
Honda-Rover

Esinlenme konusuna gelirsek, 2002-2006 model Corolla için Japon Vectra denmişti.

Daha geniş açılı bakarak yorumlarınızla bilgilendirici olmalısınız.

Ben şöyle düşünmeye başladım, umarım yeni hazırlanmakta olan yerli otomobilimizde, çok eski ve başarılı olan Honda araçları gibi bağımsız, kendine has kaliteyi yakalar.   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #117 : Ocak 01, 2012, 19:04:11 »
Siparişi nereden verdiniz? Biz de perşembe günü bir arkadaşım için beyaz 1.6 Elegance Otomatik için sipariş verdik. Araç 16-20 Ocak arası üretilip 23'ü gibi BRC LPG sistemi de takılarak 6 yıl 150000 km garanti kapsamında teslim edilecek. Fiyatına gelince, araç 49,300 artı 2500 LPG anahtar teslimi fiyatı 51,800 TL. (Boya koruma hediye) Siz sankki biraz fazla para vermişsiniz gibime geldi ;)
Elazığ Çelik şubesinden..1,6 elegance otomatik bizimkide..liste fiyatı 53 bin gözüküyor..Tüpü 3 bine sayıyorlar,Pazarlığı ben yapmadım sizinkine oranla arada fark var evet :)
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #118 : Ocak 02, 2012, 14:14:21 »
Merhaba arkadaşlar,

Elbette renkler tartışılmaz, yalnız bu veya diğer araçlar hakkında yorum yaparken daha objektif olmaya çalışmalıyız, yorumları yaparken beğenmediğiniz yerin işlevselliği hakkında olmalıdır bence, günümüzde bir yanı diğer bir araçtan esinlenmemiş bir model varmıdır? bırakın esinlenmeyi aynı kasayı ve motoru kullanan birçok marka vardır.

Mercedes-Mitsubishi,
Opel-Chevrolet-Daewoo,
BMW-Opel-Toyota
Audi-WV-Skoda-Seat,
PSA grubu,
Kia-Hyundai, 
Nissan-Renault-Dacia,
Mazda-Nissan
2002-2006 model Corolla için Japon Vectra denmişti.

Daha geniş açılı bakarak yorumlarınızla bilgilendirici olmalısınız.

Ben şöyle düşünmeye başladım, umarım yeni hazırlanmakta olan yerli otomobilimizde, çok eski ve başarılı olan Honda araçları gibi bağımsız, kendine has kaliteyi yakalar.   
2002-2006 corolla için japon vectra diyene dur derim.. iki arabayı da kullandık ve birbirleriyle alakası olmayan iki arabadır.. vectra ile sanayiden çıkmadım corolla ile servisin yolunu unuttum... artı eksileri birbirinden çok farklı olan arabalar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #119 : Ocak 02, 2012, 16:10:19 »
2002-2006 corolla için japon vectra diyene dur derim.. iki arabayı da kullandık ve birbirleriyle alakası olmayan iki arabadır.. vectra ile sanayiden çıkmadım corolla ile servisin yolunu unuttum... artı eksileri birbirinden çok farklı olan arabalar..
vectrayla sanayiye düşmek için pert bi vectra bulmuş olmanız lazım :) yukarıdaki karşılaştırmadabmw opel falan anlamadım onlar ne :D
Opel VecTRa C 2oo5 Comfort
Toyota CoroLLa E12 2004 Sol...