0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bmv de 1.6 dizel yok olsada tork ve beygir olarak ancak bu düzeyde olur.hem 2014 e kadar kim öle kim kala ben en cok dizel piyasasını focus la jetta dan alacagına seviniyorum çünkü almanlara ve fransızlara gıcıgım.
alman derken bütün alman araclarını fransız derken de tüm fransız araclarını (dizeli benzinlısı dahil)kasdettim.çünkü her ikiside türk düşmanı devletler.))))ben paramla düşmanıma destek olmam..işte bu da benim hikayem.....bmv anlaşma gergi 2014 ten başlayarak motor tedarik edecekmiş.....2013 de corolla yeni kasa cıkacak evet ama 1.6 dizel cok zor.ancak ısızu ile 2007 yaptıkları anlaşmada 2012 de 16 dizel piyasada olacak demişlerdi.o olursa bilemem. oda olsa çoktan müjdesini duyardık..
Bir arkadaşım 2011 civici pert olunca bu güncel kasa siparişini verdi,ocağın 20 si gibi elinde olacağı söyleniyor..Şuan TR de tek renk beyaz olarak getiriyorlar ve en full paketinde bile deri koltuk opsiyonu yok ! Mugen paketi vs.gibi ekstra opsiyonlar nisan temmuz gibi geleceği söyleniyor..1,6 125 PS motor BRC ile anlaşmalı olarak takılan tüplü fiyatı 58 bine maal oldu..Garanti kapsamından çıkmayıp 6 yıl garantiye giriyor..Yeni kasadan 150-200 kg ağır bu kasa ama yakıt tüketimi daha az olduğu söyleniyor , inceleme fırsatım oldu arka tarafı hariç birde teyp bölümü hariç adamlar harbiden yapmış...
Siparişi nereden verdiniz? Biz de perşembe günü bir arkadaşım için beyaz 1.6 Elegance Otomatik için sipariş verdik. Araç 16-20 Ocak arası üretilip 23'ü gibi BRC LPG sistemi de takılarak 6 yıl 150000 km garanti kapsamında teslim edilecek. Fiyatına gelince, araç 49,300 artı 2500 LPG anahtar teslimi fiyatı 51,800 TL. (Boya koruma hediye) Siz sankki biraz fazla para vermişsiniz gibime geldi
Merhaba arkadaşlar,Elbette renkler tartışılmaz, yalnız bu veya diğer araçlar hakkında yorum yaparken daha objektif olmaya çalışmalıyız, yorumları yaparken beğenmediğiniz yerin işlevselliği hakkında olmalıdır bence, günümüzde bir yanı diğer bir araçtan esinlenmemiş bir model varmıdır? bırakın esinlenmeyi aynı kasayı ve motoru kullanan birçok marka vardır. Mercedes-Mitsubishi, Opel-Chevrolet-Daewoo, BMW-Opel-ToyotaAudi-WV-Skoda-Seat, PSA grubu, Kia-Hyundai, Nissan-Renault-Dacia,Mazda-Nissan2002-2006 model Corolla için Japon Vectra denmişti.Daha geniş açılı bakarak yorumlarınızla bilgilendirici olmalısınız.Ben şöyle düşünmeye başladım, umarım yeni hazırlanmakta olan yerli otomobilimizde, çok eski ve başarılı olan Honda araçları gibi bağımsız, kendine has kaliteyi yakalar.
2002-2006 corolla için japon vectra diyene dur derim.. iki arabayı da kullandık ve birbirleriyle alakası olmayan iki arabadır.. vectra ile sanayiden çıkmadım corolla ile servisin yolunu unuttum... artı eksileri birbirinden çok farklı olan arabalar..