0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emrah kardeşim aracın kaç motor 1.6 mı 1.4 mü hangi ilde ikamet ediyosun lpg konusunda 2A mühendisliğin yetki verdiği brc servislerini tavsiye ederim benim aracım da BRC MY 07 kit takılı çok memnunum 10 bin km ye yaklaştım bir kez bile sorun yaşamadım çok şükür maşallah deyim nazar değmesin.Atikerde sorun yaşama ihtimalin çok aracımı uzun yıllar kullanıcam dersen BRC MY 07 kiti öneririm sorun yaşamazsın.
Hangi şehirde 35krş yakıyor? Şehiriçimi şehirdışımı? Mesela Eğer ankaranın veya istanbulun şehiriçinde 35krş yakıyorsa harbi çok iyi..Atiker taktırıpta memnun kalan çok az kişi var , BRCden vazgeçmeyin. Çok ucuz olsun derseniz lovatoda olabilir.
emrah kardeşim ölçümü şu şekilde yaptıysan aracının deposunu hafif taşana kadar fulleyip 100 veya 200 km sonra tekrar hafif taşana kadar fulletip bu sonuca ulaşmışsan normal yakıyor demektir.Benim aracım istanbulda 10-11 lt yi görüyor,benim tahminim senin aracın 35 krş tan fazla yakar dediğim şekilde ölçüm yapıp bu sonucu almışsan o zaman çok çok iyi az yakıyor demektir.LPG konusunda dediğim gibi atiker taktırısan çok sorun yaşarsın bilmiyorum hangi kite karar verdin.
depoyu fulledikten sonra ölçmek hiç aklıma gelmemişti... ama çok çabuk ışık yandı gibi geldiği için ışık yandığı anda 20 tl lik yakıt aldım ve kmyi sıfırladığımda 60 km sonra tekrar ışık yandı.. 33 krşa denk geliyo esasen.. bu hesapta yanlışlık olur mu ki.. net yorumlarına bakıyorum en iyi kiti bulmak için ama sanırım brc olur çünkü corollalara hep brc taktırmışlar
Atikeri kötüleyen arkadaşlara birkere daha yazıyorum bunuda forumda yazmaktan bıktım kullanmadığınız bir sistem hakkında yorum yapmayın ben BRC lovato vs kullanmadım aracıma 2500 km önce Atiker safe fast taktırdım taktırdıktan sonra ilk 1000km yi geçince ayara gel dediler, sadece ayara gittim okadar, sıkıntı yaratmadı hiç henüz, inşallahta böyle devam eder, şehir içi yakıt tüketimim ise 175 180 kuruş civarında , şehir dışı ise 165 kuruş yakıyor benim aracımda 2005 1.6 VVT-I motor