Gönderen Konu: Acil Yardım ( muayine ve ruhsat )  (Okunma sayısı 3697 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
Acil Yardım ( muayine ve ruhsat )
« : Şubat 20, 2011, 18:06:26 »
Merhaba herkese iyi forumlar öncelikle

Bildiğiniz üzere yeni araba aldım geçen gün lpg işli değildi ruhsata sızdırmazlığını v.s sini hallettim şimdide ruhsata lpg yi işletip arac ruhsatını kendi üzerime yazdıracağım ( şuan noter satışıyla geziyorum ) ancak Tüv den randevu almak için Trafik Tescil Belgesi Seri No istiyor ancak ben noter satışında böyle bir seri numarası göremedim yardımcı olurmusunuz yarın bu işleri halletmem gerekiyor saygılar

Ruhsat yaprağında bu numara ancak noter satışında göremiyorum yada yok , yoksa bu durumda ne yapmam gerek? :(
..::тcт αηкαяα::..

Toyota Club Türkiye

Acil Yardım ( muayine ve ruhsat )
« : Şubat 20, 2011, 18:06:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Acil Yardım ( muayine ve ruhsat )
« Yanıtla #1 : Şubat 20, 2011, 18:20:31 »
şöförler odası vb yerlerden ek 1 denen form doldurulacak.aracın eski ruhsatını nın nosunu al eski sahibinden.Tüv den geçince trafik tescile git muayene sızdırmzalık vs evrak ile.yeni ruhsat için başvur.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
« Yanıtla #2 : Şubat 20, 2011, 18:27:45 »
Yusuf abi elimde ek-1 belgesi var ancak eski plaka,kullanım amacı,sahiplik belgesini düzenleyen yer,sahiplik belge türü ve araca ait teknik özellikler bölümü doldurulmuş durumda ben şimdi bu ek-1 belgesini trafik şube denmi onaylattıkdan sonra verecekler bana araç tescil belge no yu yoksa eski tescil numarasıylamı gireceğim muayineye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 20, 2011, 18:31:26 »
ek 1 muayene için gerekli.doldurulmuş halini vericen .eskişehirde şöförler odasında veriyon 3-5 lira dolduruyorlar .sen eski sahibinden ruhsat yapraklarının fotokopisini almadın mı?.trafik tescile git  yeni ruhsatını alabilirsin istersen.orda sor gerekli açıklmayı yaparlar.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
« Yanıtla #4 : Şubat 20, 2011, 18:35:48 »
tamam abi teşekkür ederim yarın ilk işim trafik tescile gitmek olcak o zaman çünki eski ruhsat fotokopisini almadım