0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dikkatimi çekti dün,toyotanın koltuğunun rahatlığındanmıdır nedir,göbekli çoğu arkadaşımız örnek veriyorum ; A.C.D,aydın donuk,türkay sarıkaya,ben,bora deniz,fatih coşkun
Sen daha süttensin Ercüment sen sayılmazsın. Bu arada yeni bi cihaz aldım 0-100'ü 2 saniye. dijital tartı tabiki de. 106 yı gördüm bu ara.
sen küçükken kazana düşmüşsün ercüment
valla evlendiğimden bu yana 10 kilo almışım vücutta birşey yokta göbek iyice belirginleşmeye başladı yazın çok koşturuyorum kayboluyor ama kışın tekrar ortaya çıkıyor neyapıcaz arkadaşlar
Ercüment biliyosun yüzmek müthiç kilo verdirir insana. (Balinalar haric) Keşke ben de tembel olmasam da yüzsem biraz. Ama nerdeeeeeee.Ama yok yok göbeği eriteceğim. kararlıyım bu sıralar.
Mesut bayağa ciddi bir mesele gerçekten Ve ciddi ve kesin çözümü bende arıyorum. Sporsuz nasıl olabilir bir ilke imza atmak istiyorum bende
Offff abicim hemde nasıl sabah 2 akşam 2 saat suda antreman ve öğlen 1 saat kara antremanı geberiyordum yazın Gelin havuza beraber yüzerik hemde kilo veririk (ben daha ne kadar vericeksem artık )
abi ben 3 yıl Vücut çalıştım ama son 4 yıldır iş yüzünden çalışamıyorum ve çok fena halde yağlanmaya başladım tekrar spora başlamam lazım acilen Ercü beni yüzme kesmez benim şöyle 160 180 kiloluk ağırlık kaldırmam lazımki beni kessin
abi ben 3 yıl Vücut çalıştım ama son 4 yıldır iş yüzünden çalışamıyorum ve çok fena halde yağlanmaya başladım tekrar spora başlamam lazım acilen
/ iş-ev ve bolcana Toyota koltuğu Acil spor gerek