Gönderen Konu: 3 Hafta Yokum  (Okunma sayısı 982 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
3 Hafta Yokum
« : Ocak 20, 2008, 21:24:27 »
Pazartesi gelen bir maille Pazar günü yani bu gün 12 de Trabzon'dan Erzurum'a geldik. Şu an burdan yazıyorum. Yarın dersler başlayacak. Web Tabanlı Eğitim Meteryali Hazırlama Kursu. İçeriği Flash, Photoshop, Dreamweaver vs. vs. Bir müddet yazamayabilirim. Derslerin durumuna bağlı. Akşamları yazabilirim belki ama Erzurum çok soğuk. Donuyoruz. Araçdan inince -14 gösteriyodu akşam 5 de. Şimdi -25 filan mış saat 21:30. Allah yardımcımız olsun. Fotoları filan gezebilirsek tabi koyarım siteye. Arkadaş belçikadan sony dsc t 200 foto makinesi aldırıdı. Havaalanından free shopdan. Türkiyede 1000 ytl lik bi makine. 550 ye aldı 325 Euro. Hemde türkçe menülü çıktı. Onla bol bol çekiliriz artıkın. Kendinize ve foruma iyi bakın. Görüşürüz donmazsak   . Erzurumlu üyelerle toplantı ayarlayabiliriz. Buluşup muhabbet edebiliriz.

Toyota Club Türkiye

3 Hafta Yokum
« : Ocak 20, 2008, 21:24:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
3 Hafta Yokum
« Yanıtla #1 : Ocak 21, 2008, 00:33:53 »
Kendinize iyi bakın! Allaha emanet olun    

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
3 Hafta Yokum
« Yanıtla #2 : Ocak 26, 2008, 20:48:10 »
İlk hafta bitti. Soğuktan çıkamıyoruz. 09:00 - 15:00 saatleri arası ders işliyor, akşam 19:00 - 21:00 , 22:00 saatlerine kadar tekrar, etüt ve uygulama yapıyoruz. Konular Adobe CS3 Türkçe nin tüm programları. Tek iyi tarafı bilgisayarla haşır neşir olan 40 kişilik bir grup olmamız ve bilgi paylaşımı. Ayrıca her birimize orjinal lisanslı Adobe CS3 Tr dvd ve kitapçıkları, dizüstü çantaları, 2 gb flash disk ve ajanda hediye etmeleri.

Bir çok toyota gördüm bi gün şehirde gezmeyle. Çok sayıda Corolla 2002- 2006 kasa ve Corolla Verso var Erzurum şehir merkezinde. Yeni kasalardanda gördüm ama forumda hiç Erzurumlu yokki bu konuma cevap yazmamışlar. İşte soğuğun ıspatı: Saat 16 sularında -16.