0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bencede haklı olabilir. benimki çalışmaktan yemek yemeyi unutmuş kuş gibi kalmış garibim
nereden verdin abi , uyucakmı arada açıklık kalıyor mu ? , tito'yla konustum da donuca bağlayamadık daha abuk sabuk konusuyor
gittigidiyor dan verdim,hemen ertesi gün geldi,sakaryada bi aksesuarcı.vala tuncum senin dediğin gibi tam opmuyo birbirini,ara acık.
nereden verdin abi , uyacakmı arada açıklık kalıyor mu ? , tito'yla konustum da sonuca bağlayamadık daha abuk sabuk konusuyor
Ya Tunç, şımartmışsın demekki adamı. Ver ayarı kurtul
aynen,sağol kardeşama senin düşündüğün gibi bulmak zor,ancak dominik mominik falan girerse devreye ya bunları nası kaplıycam ben baya bi uğraşcam,hayırlısı bakalım..tuncum dıştan yapıştırmayıp içe geçirsem nasıl olur zarar edermi camlara vs?
bana da öyle geliyo,dur bakalım ben denemelere başlıycam yavaş yavaş olmadı sökeriz evet bende duydum bozuyomuş motoru...mesut ! iyi fikir yahu
Bence Tunç İstanbul'a tekrar gelmeli Düzeltiyorum; "İstanbul Anadolu yakasına"
önumuzdeki ayın sonunda izmit başiskele de olucam, mesut abi için aynı zamanda gebze de olucam güzel 2 gun geçirirz, hem havalarda ısınır, daha güzel olur
Hayırlı olsun.