0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sen yaparsında olmazmı abi Ama bence öne yapınca arkalarda ister MAt kaplayınca bütünlük önemli Birde fotodaki cihazın tam resimlerini alsak Bide imkan olsada jantlarınıda alsak
İlginç bir fikir ama güzel
Eyvallah abi sağolasın hatırladım aracı tamam Olmaz kalabalık filan döşe abi sen donat samurayı
Harika olur açıkçası
bakalım gözüm,yapabilirsekbirde şu var kafama takılan;bu cam rüzgarlıkları standartmıdır yoksa aynı kasaya 1 den fazla ceşit bulunabiliyor mu?
evet benim cok hoşuma gitti,değişik bi uygulama,diğerlerinden farklı
Hakkı Abi, görsel olarak süper durur.Ciddi bir kör nokta oluşturur sanıyorum. Sol ön direk ne kalınlıkta bilmiyorum ama rüzgarlık, yaklaşık 10 cm kapatır.Bendeki rüzgarlıklarla, cam filmleri birleşince bile çok koyu oluyor.Bence bunu bir düşün
Vedat abi zze121lerin direkler çok kalın sinir ediyo
Valla film çekirmeden önce sorunum yoktu. Filmleri çektim, sola dönerken sıkıntı oluyor. Canımı sıkarsa, çıkartırıım rüzgarlıkları.
tamam da bizden sonra kullanacakları da düşünmek lazım kardeş zevkler, malum (s.güzeler kardeşim duymasın şşş sus sus)
Samuraıyı goren saygı durusuna gectıgı ıcın kor noktaları gormeye gerek kalmıyormus Saka bır yana cıdden dıkkate alınması gereklı