0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elektrikli diş fırçaları ve markaları hakkında müspet veya menfi bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyoruz.
her şey iyi güzel anlatılmış ama ben bunun biraz da genetik olduğunu düşünüyorum. Afrika'da çekilen belgesellere bakın. çocukların çoğunun dişleri inci gibi..
Merhaba Kutay, 4 seneden fazladır kullanıyorum. İlk olarak Philips'in aşağı yukarı hareket eden diş fırçasıyla başladım. İlk olarak çok memnun kaldım. Normal diş fırçasıyla temizlediğimde diş yüzeyi üstü pütürlü gibi kalırken, elektrikli diş fırçalarının ultrasonik yöntemle binlerce kez titreşmesiyle çok daha iyi bir temizlik sağlanıyor. Elektrikli diş fırçasıyla temizlik sonrası diş yüzeyi kaygan gibi oluyordu. Gel zaman git zaman bu durum bazı problemlere yol açtı. Ben farkında değildim tabi ama uzun vadede hassas diş etlerine yol açtı. Kıpkırmızıydı. Ayrıca ileri geri hareket nedeniyle diş taşı oluşumuna da yol açıyordu. Basınç sensörü olmadığından sert mi yumuşak mı fırçalıyorum bilemiyordum. Tüm hepsi sıkıntılara yol açıyordu. İlk elektrikli diş fırçam olduğundan acemiydim de iyi zannediyordum.3 sene ardından geçtiğimiz Kasım indirimlerinde Oral-B aldım ve hayran kaldım. Tamamen dönme şekilde hareket ediyor. Kirleri diş etinin içine itme gibi bir sorun olmuyor. Temizlik mükemmel. Ve diş eti hassasiyeti sorunum da kalmadı. Oral-B yi kullandıktan sonra Philips'in ileri geri hareketinin ne kadar saçma olduğunu anladım, Oral-B ile rahat ettim kesinlikle. Kasım'dan beri kullanıyorum ve çok memnunum. Oral-B'nin başlık çeşitleri çok daha fazla ve daha uygun. Philips'i emekliye ayırmamın bir sebebi de elimde başlıkların kalmaması ve hiç uygun fiyatlı olmamasıydı.Alacaksan eğer Oral-B'yi kesinlikle tavsiye ederim.