0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doğuş Otonun VW Golf'te yaptığı çakallığın yanında bu hiçbir şey.http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=2011+y%c4%b1l%c4%b1nda+klimas%c4%b1z+vw+golf+almak
Bu ne bomba ya bizim halkımızda almış yani bunu diyecek tek kelime bulamıyorum ama pazarlama dehası satış sorumlularını kutlamak istiyorum klimasız araçları resmen çakmışlar millete helal olsun
bizim halkımız koyun zaten e doğal olarak çoban da çoktur
kusura bakmayın ama 60 milyar verip klimasız olan bu araçları alanlara sadece yuh diyorum gidip davar otlatsınlar.
ekşi sözlükteki bu yorum çok hoşuma gitti gülmekten yarıldım resmensanırım satış görevlileri aracı satarken klimadan söz etmiyordur.sg: satış görevlisimüşteri: enayimüşteri: bu golfte ne motor var, motorun özelliği nedir?sg: beyefendi çok şahane motor. 1.6 tdi , 100 km de 4 litre yakar, aynı zamanda performansı da iyidir. sonuçta golf beyefendi.müşteri: tabi ya golf efsane, motoru da süperdir. donanım özellikleri nasıl?sg: beyefendi golf sonuçta! volkswagen kalitesini biliyorsun zaten. tek bu kaldı elimizde.müşteri: tabi ki bilmez miyiz? tamam saralım bunu.sg: hemen beyefendi, buyurun işlemleri yapalım.2 gün sonra müşteri gelir.müşteri: dostum buna klima koymayı unutmuşlar. sg: bunun özelliği o beyefendi. müşteri: nasıl olur ya! 60 bin lira para verdik klima yok mu yani?sg: özelliği bu efendim. golf'e biniyorsunuz, volkswagen kalitesi sonuçta. 3 aylık sıra var, paralarını bile yatırdılar. müşteri: yapma ya! sg: tabi ki efendim. ikinci elde de yok satıyor. golf sonuçta. volkswagen.müşteri: tabi ya! golf'e biniyoruz sonuçta. klimasız oluversin. yazın zaten camı açıp kullanırız. hadi hayırlı işler.sg: iyi günler efendim. keyifli sürüşler.*
Burada biraz yanlışınız var İbrahim bey. Comfort Extra LS modelleri 2009 ÖTV İndiriminde yurtiçi araba stoğu yetmediğinden ve fabrikalarda hatırlarsanız kriz yüzünden ücretsiz izinler filan olmuştu, üretim bantları durmuştu, Rusya'ya giden araçları yurtiçine satmışlardı ki bu araçlarda ki donanım comfort modeli olmasına rağmen elegantta yakındır. Yani tek sebebi ÖTV indirimidir.Ayrıca klimasız golfü ben Acarlar Doğuş'ta inceledim. Slav ülkelerine giden araçları(oralarda klima neredeyse soğutma amaçlı hiç kullanılmaz:) bayilere satsınlar diye dağıtmışlardı. Golfün en fulü dizel otomatik 47000 liraydı. Klimayı yetkili serviste 9000 liraya taktırabilirsiniz demişlerdi ki hiç cazip ve inandırıcı gelmemişti:) Satıcı klimasız diye söylüyor merak etmeyin.