Gönderen Konu: Bir Fiat Doblo Kullanıcısının İsyanı . . .  (Okunma sayısı 2579 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Bir Fiat Doblo Kullanıcısının İsyanı . . .
« : Şubat 17, 2011, 20:46:50 »
Aracı bir alışveriş merkezi otoparkının en görünür yerlerinden birinde gördüm...
paylaşmamda kurallara aykırı bir durum yoktur umarım...

Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Toyota Club Türkiye

Bir Fiat Doblo Kullanıcısının İsyanı . . .
« : Şubat 17, 2011, 20:46:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Ynt: Bir Fiat Doblo Kullanıcısının İsyanı . . .
« Yanıtla #1 : Şubat 17, 2011, 20:52:46 »
Bu arabanın sorunu ne bilmiyorum, ne yapmaya çalışıp da becerememişler bilemem de... Genele baktığımızda bu sınıf araçlarda Doblo en çok tercih edilen araçlardan biri. Şahsen tanıdığım 2 kişide var ve sorunlu bir araç olduğunu hiç duymadım.

Eklemek istediğim bir nokta da bu sınıf araçlara Doblo denmesi :) Dikkat ediyorum da insanlar Caddy, Kango, Fiorino, Connect falan bilmiyorlar genelde, alayına Doblo diyorlar :D
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #2 : Şubat 17, 2011, 20:58:06 »
Hayret ben bu yaz geçici dönem bir firmada çalıştığımda şirket 6 tane bu doblolardan almıştı 1.6 multijet bana çok keyifli ve güzel bir araç gelmişti bir önceki hatta forumda konu bile açmıştım baya bir övmüştüm dobloyu.Ama sonuçta fiat malzeme kalitesinin kötülüğünden her zaman kötü gözle bakarım fıata.Bu sınıf araçalrın ağa babası kim ne derse desin cadyy dir 1.6 tdı akar :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 17, 2011, 21:11:38 »

Eklemek istediğim bir nokta da bu sınıf araçlara Doblo denmesi :) Dikkat ediyorum da insanlar Caddy, Kango, Fiorino, Connect falan bilmiyorlar genelde, alayına Doblo diyorlar :D

+81 :D

.Bu sınıf araçalrın ağa babası kim ne derse desin cadyy dir 1.6 tdı akar :D :D :D

+81 de buna :D 

Valla artık günümüzde çogu şey elektronik olduğu için bu tür durumlar bildiğin şans işi...

Bu sıralar yaşadığım bir olay... Değil çakmasını düşünmek başka yerden almayayım diye direk club nokiadan telefon aldım kurban bayramında 3 ayı geçti toplasan 2 gün bende kalmamıştır hala problem çözülemedi şahsi bahtsızlığım olarak görüyorum ::)

Ayrıca benzer bir olay Emre OZAN abimle Maltepe civarlarında denk geldi başımıza :D Trafikte oldugumuz için foto alamadık,  Adam panelvan starex'e bildiğpin kalın uçlu markörle yazmış tabi hepsini burada yazamıyacagım :D  Bu aracı araba diye yapanı da bunu satan bayiyide para verip alanında diye devam eden dizelerde memnuniyetini bildirmişti vatandaşımız :D

Gerçi starexinde traktörden tek farkı etrafında daha fazla sac olması :lol: :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 17, 2011, 21:17:28 »
yakında haberlerde servise kızan şahıs arabasını yaktı diye haber görürsek şaşırmayacağım :)
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Şubat 17, 2011, 21:21:47 »
ya keşke şu doblonun sahibi gelsede bizim forum da yazsa belki deşarj olur rahatlardı adamcağız :)
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 17, 2011, 22:08:07 »
Bu arabanın sorunu ne bilmiyorum, ne yapmaya çalışıp da becerememişler bilemem de... Genele baktığımızda bu sınıf araçlarda Doblo en çok tercih edilen araçlardan biri. Şahsen tanıdığım 2 kişide var ve sorunlu bir araç olduğunu hiç duymadım.

valla abla ben de şimdiye kadar hiç denk gelmemiştim, alan satan, kullanan çok memnun , sadece bir tanıdığım performansından şikayet ediyordu, sonradan öğrendim ki doblosu 1.2 benzinliymiş, lpg var bir de...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Unutmayın, 5 Neden 1 Keşkeyi doğurur...
« Yanıtla #7 : Şubat 17, 2011, 23:47:32 »

Genellikle yüksek araç (tır,kamyon,hafif ticari,jip) kullananların hepsi de binek araçlara taksi derler.Ne ilginç... :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 17, 2011, 23:54:00 »
Genellikle yüksek araç (tır,kamyon,hafif ticari,jip) kullananların hepsi de binek araçlara taksi derler.Ne ilginç... :D :D

Benim annem de şahıs araçlarına taksi der yalnız. Sen benim anneme ne demek istiyorsun?! :) Şaka bir yana ciddiyim ama otomobilleri anlatmak için taksi diyorlar genelde.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Unutmayın, 5 Neden 1 Keşkeyi doğurur...
« Yanıtla #9 : Şubat 18, 2011, 00:06:00 »
Benim annem de şahıs araçlarına taksi der yalnız. Sen benim anneme ne demek istiyorsun?! :) Şaka bir yana ciddiyim ama otomobilleri anlatmak için taksi diyorlar genelde.
Ağız (!) alışkanlığı.... :D