0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota Verso Anahtarı Toyota Anahtarlarının hepsini yaptığımız gibi Toyota Verso Anahtarınıda artık yapmaya başlıyoruz.Her gün bir yenisini eklediğimiz anahtar çeşitlerine şimdide Toyota Verso Anahtarını ekledik.Şu ana kadar piyasada bulunmayan ve fahiş fiyatlar istenen Toyota Verso Aanahtarı artık Hocaoğlu Anahtar dan alınabilecektir.Tüm Toyota Modellerinde olduğu gibi Toyota Verso Modelinde de sizlere hizmet sunmaya devam ediyoruz.Aracınız ne olursa olsun HOCAOĞLU ANAHTAR a sormadan Oto Anahtarı yaptırmayın.Mutlaka size özel bir çözüm öneririmiz olacaktır.***Anahtar geldi, fakat proğram için kısa bir zaman daha beklemek durumundayız.***Size bir HOCAOĞLU ANAHTAR yeter.Toyota Verso Anahtarı
Merhaba Muammer BeyAnahtarın yapılabilmesi için aracın gelmesi gerekiyor.Yalnız proğramdaki bir eksiklik yüzünden biraz daha beklemek durumundayız.Kontak Anahtrımız geldi elimizde mevcut ama dediğim gibi,kısa bir zaman sonra yapım aşamasına geçeceğiz inşallah.
muhyyidin bey aracı istanbula getirip geri dönmek herhalde orjinal anahtar fiyatını bulur diye düşünüyorum.Sizdeki fiyat anladığım kadarıyla oluşmamış.
Muammer abi anahtarı açtığınız zaman pilin üzerinde modeli yazıyor. Akıllı anahtar ise cr 1632 ben kendim değiştirdim.
Abi süre olarak bilmiyorum net bişey söyleyemem. Ama ben birkaç defa çıkartıp taktım. Pili takarken kutuplarından tutmamaya dikkat edin yeter. Deşarj olmasın.