arkadaşlar, 3-4 ay önce 2006 model toyota corolla hb otomatik 50000km de ikinciel bir araç aldım. arçtan memnunum fakat birkaç haftadır hafif çukurlarda ve taşlı yollarda direksiyonun alttaraflarından tıkırtı sesi gelmeye başladı. ayrıca hareket halinde değilken direksiyonu sağa sola çevirdiğimde hafif ses yapıyor normalmidir bilmiyorum. yetkili servise gösterdim direksiyon üst mafsalmı, şaftmı bunlara benzer birşeyin arızalı olduğunu ve komple değişebileceğini söylediler. yaklaşık 1500 tl civarında tutuyormuş. benzer şikayetleri okudum. ankaradayım bu sorunu uygun fiyata ve kalıcı çözebilecek ustaların olduğunu siteden öğrendim. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. sadecel özel bir servisi aradım 300 tl civarında bir yıl garantili yapabileceklerini aracı görmeden söylediler.bu konuda ankarada oldukları için Bekir ARTIRAN ve Davut SAKMAR beyin tanıdığı ustaların telefon veya adreslerini ileti veya bilkdogan@gmail.com adresine mail atabilirlerse sevinirim. kazasız sürüşlar diliyorum. ben aracı ilk sahibinden aldım. mekanik ve boya garantisi ne kadardır bahsettiğimiz direksiyonla ilgili parçalar garantiye giriyormu bigisi olan varsa bu konudada yardımlatınızı bekliyorum.