Gönderen Konu: yaris 2011 1,0 ilk gün izlenimlerim  (Okunma sayısı 6372 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Ynt: yaris 2011 1,0 ilk gün izlenimlerim
« Yanıtla #40 : Nisan 15, 2011, 22:28:45 »
arkadaşlar iyi akşamlar. bugün arabayı aldım. çok ısındım içime sindi . 144 km yol yaptım. beni fazlasıyla tatmin etti.
bilen arkadaşlara sormak istediğim bişey var... yol bilgisayarında sırasıyla toplam km . ortalama km . ortalama yakıt tüketimi ve anlık yakıt tüketimi gösterimi var. birde açıklaması olmayan sadece 142 km yazıyor. ben toplamda 145 km yaptım . bunu ODO açıklamasıyla görüyorum. ama 142 yazan bilgiyi anlaymadım.. kalan benzinle 142 km gideceğimi mi gösteriyor diye düşündüm ama ilk benzin aldığımda 4 tırnak işaret vardı 145 km yol gittim 3 tırnak kaldı. bu 3 tırnakla 142 km gitme durumu tutarsız geliyor..sizce bu nedir? bu bilgisayarda kalan km yi gösteriyor mu? teşekkür

trip olabilir bahsettiğiniz şey.
yani sıfırlanabilen km sayacı, muhtemelen araç size geldiğinde 3km'deydi, siz de 142 km yaptınız...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 15, 2011, 22:28:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #41 : Nisan 15, 2011, 22:36:11 »
trip olabilir bahsettiğiniz şey.
yani sıfırlanabilen km sayacı, muhtemelen araç size geldiğinde 3km'deydi, siz de 142 km yaptınız...

yok trip a ve b var onları anladım... bu modelin ( 1.0 terra sporty düz vites) kalan benzin göstergesi var mı..kullanma klavuzunu inceledim orda var diyor. ama açıklaması olmayan tek seçenek 142 km . araçyarım depo karşılığı 4 tırnak vardı trip a ya göre ( gerçi trip b de aynı) 145 km mesafe gitmişim. şuan  3 tırnak var ...kalan mesafede eğer doğruysa 142 km gösteriyor. sizcede acayip değil mi?
Saygılarımla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #42 : Nisan 15, 2011, 22:49:50 »
sorumu/nu yeni bir konu olarak açıyorum..Yusuf beyin konusunda bahsettiğim için kusura bakmayın..
Saygılarımla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Nisan 16, 2011, 12:25:45 »
yok trip a ve b var onları anladım... bu modelin ( 1.0 terra sporty düz vites) kalan benzin göstergesi var mı..kullanma klavuzunu inceledim orda var diyor. ama açıklaması olmayan tek seçenek 142 km . araçyarım depo karşılığı 4 tırnak vardı trip a ya göre ( gerçi trip b de aynı) 145 km mesafe gitmişim. şuan  3 tırnak var ...kalan mesafede eğer doğruysa 142 km gösteriyor. sizcede acayip değil mi?

serdal bey bende 1.33 yaris terra sporty var. yarım depo benzinle 300 küsür km yol yapıyorum. geri kalan 142 km menzildir bence. bu arada benzin göstergelerindeki tırnaklarda yeri geliyor git git azalmıyor sonra bir bakıyorsunuz takır takır azalmaya başlıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #44 : Nisan 16, 2011, 17:14:19 »

serdal bey bende 1.33 yaris terra sporty var. yarım depo benzinle 300 küsür km yol yapıyorum. geri kalan 142 km menzildir bence. bu arada benzin göstergelerindeki tırnaklarda yeri geliyor git git azalmıyor sonra bir bakıyorsunuz takır takır azalmaya başlıyor.

teşekkürler . sanırım pek fazla güvenmemek gerekiyor....
Saygılarımla