0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Timuçin günümüz yakıt fiyatına göre 4.5 bile süper 18.72TL eder dizel yaris alsa idinizde yine yakacağınız aynı olurdu
merhaba arkadaşlar 2-3 saat kadar önce kaporomu verdim ve 1.3 yaris aldım. önce 1.0 ile test sürüşüne çıktım tamam iyi güzel araba ama yokuşta biraz zorladı (1. viteste olmasına rağmen çekişi biraz az geldi bana ama arabada 3 kişiydik). biraz pazarlıkla birazda bütçeyi zorlayarak 1.3 yaris aldım. bu arada pazarlıksız almayın hatta son raddeye kadar zorlayın derim 2000 küsür lira fiyatı aşşağı çekebildik. artık arabamın gelmesini bekliyorum.
aracı bugün aldıktan sonra depoyu fulledim ve odyometreyi ve tüm değerleri sıfırladım.18 km kadar çevre yolunda gerisi yoğun trafikte şehiriçi kullandım 61 km yolda 5,5 litre benzin tüketim ortalaması gösterdi.(depoyu fulleyince 40,417 litre benzin aldı litresi 3,96 dan 160 gayme.yuh dedim bu ne lpg ye alışınca ...70 tlik gazla 250 km gidiyordum reno rainbowla..)menzil 681 km gösterdi...
Selamlar Yusuf Bey, bende kasım 2010 itibari ile 1,33 Terra Spoty sahibiyim. Depoyu aldığmdan bu yana 2 defa fulledim ve aracım şu anda 1750 kmde, aracımı fullediğim iki sefer dede 550-560 km arası menzil gösterdi. Sizde bu durum 1,0 - 1,33 arası cc farkımıdır?Diğer bir konu ise, aracımı aldığımın ertesi günü izmite gidip geldim ve minimum gördüğüm değer 5,2 idi sonrasında uzun yol yapma imkanım olmadı ve hep şehir içinde kullandım ve minimum görebildiğim değer 7,1. Sizce yakıt durumunu tekrar sevis ile görüşmelimiyim?(aracım ve kullanım tarzım hakkındafikir vermesi açısından, evim şişlide, cevahir avm nin arka tarafında ve her seferinde mecidiye köy trafiği olmak üzere dur kalkın çok olduğu bir trafiğe girmek kaçınılmaz oluyor. kullanım tarzım ise gayet sakindir, 3000 deviri geçmem, arabayı zorlamayı sevmem.) fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
120 görür kitapçığında en son hız yazar ona bakabilirsiniz orda zaten ne yazıyorsa ona ulaşabilir rahat rahat
internetten tanıtım klavuzuna baktım zaten. 155 km demişler. 120 olsun da bizim olsun...