Gönderen Konu: yaris 2011 alarm acil  (Okunma sayısı 2445 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
yaris 2011 alarm acil
« : Şubat 16, 2011, 18:57:02 »
arkadaşlar çok acil olarak yaris alarmın hassaslık ayarını düşürmem lazım yoksa aldığım araç yüzünden komşular bu gece uyuyamayacak.
2011 YARİS 1.0

Toyota Club Türkiye

yaris 2011 alarm acil
« : Şubat 16, 2011, 18:57:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: yaris 2011 alarm acil
« Yanıtla #1 : Şubat 16, 2011, 19:02:05 »
araca takılan alarmın markasını bilmiyorum.serviste taktılar  arac zırt pırt ötüyor malum eskişehirde uçak çok .sessiz konuma alma nasıl yapılıyor öğrenmem lazım bilen varsa lütfen yardımcı olsun ..
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 16, 2011, 19:59:31 »
Direksiyonun altında içeriye doğru alarmı iptal için bir düğme koyuyorlar 5 defa ardarda basarsanız kapanıyordu diye hatırlıyorum.
Orjinal alarm sürekli çalmaz ama hayrola:) Geçmiş olsun. Hassasiyet ayarı varmı onu hatırlamıyorum.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 16, 2011, 20:40:52 »
kedi geçti çal, uçak geçti çal ,trafik polisinin düdüğüne bile çaldı.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 17, 2011, 00:33:41 »
aracın içinde biraz sağı solu arayın benim hassasiyet ayarım direksiyonun solunda kalan cebin içinde.. direksiyonun altına vs sağa sola bakın biraz en olmadı kaputu açıp sirene giren EKSİ kabloyu kesin ya da sökün sonra da en kısa zamanda servise gidin
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '07
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 17, 2011, 00:40:44 »
aracın içinde biraz sağı solu arayın benim hassasiyet ayarım direksiyonun solunda kalan cebin içinde.. direksiyonun altına vs sağa sola bakın biraz en olmadı kaputu açıp sirene giren EKSİ kabloyu kesin ya da sökün sonra da en kısa zamanda servise gidin

Türkay abi o darbe modülünü oralara koyacaklarını sanmam. Bizde serviste taktırdık hassasiyeti ağır yapmışlar anca arabaya hızlıca vurdun mu çalıyor :D sordum nerde bu diye.  teyp-klima panelinin arkasına koyuyorlarmış.

Yusuf abi, sizde şimdilik darbe sensörünü kapatabilirsiniz. Alarm kurulduktan sonra 10 saniye içerisinde kapatma tuşuna basın devreden çıkar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Şubat 17, 2011, 00:58:27 »
enes orjinal alarmın üstünde hassasiyet ayarı var mı?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 17, 2011, 01:05:24 »
enes orjinal alarmın üstünde hassasiyet ayarı var mı?

var abi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #8 : Şubat 17, 2011, 10:26:36 »
var abi..
e niye klima panelinin arkasına gizlemişler :D kullanıcının ulaşabileceği bir yerde olması gerekmez mi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 17, 2011, 11:45:13 »
e niye klima panelinin arkasına gizlemişler :D kullanıcının ulaşabileceği bir yerde olması gerekmez mi :D

Valla abi bende anlamadım. :D Normalde bende direksiyonun altında falan diye biliyordum, klima panelinin arkasında diyince şaşırdım.  Hassaslığı ayarla dedim servisteki ustaya sökmek 10 dk sürer dedi...  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Şubat 17, 2011, 12:08:20 »
Valla abi bende anlamadım. :D Normalde bende direksiyonun altında falan diye biliyordum, klima panelinin arkasında diyince şaşırdım.  Hassaslığı ayarla dedim servisteki ustaya sökmek 10 dk sürer dedi...  :D
bari polen filtresinin oraya koysaymış.. klima arkası çok saçma geldi bana

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • €ng`n
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #11 : Şubat 17, 2011, 12:12:14 »
Bende 99 corolla terra her şeye  alarm ötüyodu. gece az zıplamadım tv koltuğunundan dışarıya arabayı götürüyolar diye :)
Götürdüm hasassiyet ayarı için Vites kolunun altındaymış. ulaşılmıycak yada zor ulaşılacak yerlere koyulmasının bir sebebi vardır heralde. güvenlik içindir zannedersem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #12 : Şubat 17, 2011, 12:14:40 »
Bende 99 corolla terra her şeye  alarm ötüyodu. gece az zıplamadım tv koltuğunundan dışarıya arabayı götürüyolar diye :)
Götürdüm hasassiyet ayarı için Vites kolunun altındaymış. ulaşılmıycak yada zor ulaşılacak yerlere koyulmasının bir sebebi vardır heralde. güvenlik içindir zannedersem.
acaba üniteyi sökünce alarm susuyor mu :D bir deneyim bari benimki açıkta cebin içinde duruyor eğer susarsa değiştiririm yerini :D vites kolunun altı çok mantıklı geldi bana hem ulaşması kolay hem tahmin etmesi zor :D bir de torpido gözü arkası olabilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Şubat 17, 2011, 17:29:47 »
öğlen servise gittim.direksiyonun sol altındaki yerdeki siyah butona kontak açıkken 5 defa basınca kapanıyormuş.hassasiyet ayarınıda bir kademe düşürdüler ama  akşam pazara gittim çıkınca pazaryerinden yine ötüyordu uçak geçince yine ötüyor neyse şimdilik böle idare edicez.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Şubat 17, 2011, 17:37:08 »
tüm forumdaşlara yardımları için teşekkür ederim.Türkay tam dediğin yerde çıktı.şu alarm kurudlduktan sonraki kısmnı bir deneyelim bakalım işe yararsa süper olur.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Şubat 17, 2011, 21:56:04 »
ab, modülü görüyorsan üzerinde kademe düğmeleri var, onları kendin ayarlayabiliyorsun, benim de ilk takıldığında kedi aracın aştına girer öter, köpek havlar öter can sıkardı kendim ayarladım şimdi, bayağı bir azalttım kademeyi.. şu anda sıkıntı yok, arabaya yaslanınca vs çalmıyor, bagajı kapatırken bir ufak fiyk ediyor :D o kadar ama mesela uzaktan kumandayla değil de anahtarı deliğe sokarak açarsam kapıları o zaman çalıyor.. yani kapı açılınca alarm her türlü çalıyor sadece gereksiz çalmalar ortadan kalkıyor.. memnun olduğunuz ayara kadar kısabilirsiniz