0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne vergi alırlarsa alsınlar 10 sene daha kullanacağım aracımı.... hıh*
Amaç üzüm yemek değil bağcı dövmek olunca böyle yasalar çıkar. Orta çağ zihniyetinden bu yaslar çıkıyor işte. Hem bu araçlarımız gayet sıkı hale getirilen TUV den geçmiyor mu? Sorun ne şimdi?Amaç milleti yeni araç aldırmaya zorlayıp %50 vergiyi , sonrasında da yüksek MTV leri millete dayamak . O kadar çevreci iseniz güzelim Karadenizi HES lerle doldurmaya kalkmazdınız. İlave vergi ne kadar gelecek bilmiyorum ama diyecek bir şey yok maalesef..
20 yaşında ve 14 yaşında aracı olan birisi olarak bu vergiye sıcak bakıyorum. Ama adım gibi eminim ki "sadece değişiklik yapıyoruz yaa" diye genel olarak tüm vergileri sağlam bir miktar arttıracaklar yine
Mahkeme kararı ile yaş yükseltilebilinirse Hande Hn. 20 yıl daha kullanılabilir bir araştırmak lazım bu konuyu
@ yasin aydogdu @ mustafa baykaraÜmmetçi derken, ne yapılırsa yapılsın yarabbi şükür demek, ses çıkarmamak, pusup sinmek,onlar akıllı onlar bilir demek, düşünmemek, baş kaldırmamak ilkelerine bağlı cahil topluuklardan söz ediyorumbiz bu kafayla gittiğimiz sürece daha ne vergiler dayayacaklar, ... öyle ya araban var zenginsin, öde verginio arabayı almak için ne kadar çalıştığını, ne şartlarda yürüttüğünü kim bilecekişsizlere iş bulamıyoruz, erzağı kömürü nasıl dağıtacağız bastır vergini
denenmişi değil denenmemişi denememiz lazım yoksa böyle sızlanmaya devam ederiz .
Vatan severlere destek versek hatta bir olsak bin olsak....? Vatanın namus olduğunu hatırlasak hatırlatsak mesela....
Mustafa davanda haklısın ama söylediğin olacak şey değil ki zaten ilkokul yok artık.Özünde seninle % 100 aynı fikirdeyim ancak bunu sağlanamsı yasaklarla değil bilinçlendirmek ve bilgilendirmekle olur.Terörü besleyen en öenmli kaynak ekonomik kaygılardır.Amerika sanki arapları yada kütleri çok mu seviyorda devlet kurdurdu kusey ırak a.Şimdi iran devletini iç savaşa sürüklemeye çalışyor neden acaba ?
Adı M.Ali Yıldız FATURA Fatura no 537957 Tarih 16/08/2010 cinsi fiyatıtoyota corolla S/D 1.6 Elegante A/T xenon 29.250,00Necvox multi media system 1.650,00yan kapı çıtaları 250,00cam filmi 150,00 park sensörü 50,00 toplam 31.250,00 % 37 ötv 11.562,50 %18 kdv 9.193,05 Ödenecek Tutar 52.005.55Yalnız elliikibinbeştürklisasıeelibeşkuruş Başka söze hiççççç gerek yok