Gönderen Konu: Vos vos hakkında fikir ve bilgi verirmisiniz?  (Okunma sayısı 6254 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Cennet Ucuz Değil Cehennem Lüzumsuz Değil
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Vos vos hakkında fikir ve bilgi verirmisiniz?
« : Şubat 15, 2011, 22:02:19 »
Kardeşim ilk defa araç alacak bütçesi 5000 max 6500 ve model olarak tutturdu vos vosda vosvos çocukluğumdan beri hayalim deyip duruyor (bir yandan benimde içim akıyor bu arabalara ama bilgim sıfır) baktım laf dinleyeceği yok peki dedim. sizlerden ricam vosvos alırken nelere dikkat etmeliyim nesine bakmalıyım hangi modelleri makbuldur hangisinden uzak durayım aldıktan sonrada kullanırken nelere dikkat etmeliyim konusunda fikir bilgi ve görüşlerinizi bekliyorum.birde şu ilanlardaki arabalarada bir bakarmısınız. sizlerin görüşleri önemli benim için.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-74-model-civciv-41665976/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-tuv-mayenesi-gecen-hafta-yapildi-radyo-orjinal-42434772/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-volkswagen-1303-42042692/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-1303-s-lpg-ruhsata-isli-41153020/detay

Toyota Club Türkiye

Vos vos hakkında fikir ve bilgi verirmisiniz?
« : Şubat 15, 2011, 22:02:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Ynt: Vos vos hakkında fikir ve bilgi verirmisiniz?
« Yanıtla #1 : Şubat 15, 2011, 22:12:23 »
1303 yazanı beğendim de anladığımdan değil. Vos vos merakım olsa onu alırdım ama şöyle de bir şey var ki vos vos dediğin sarı olur sonra tavanı kestirisin falan ohh mis :D
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 15, 2011, 22:15:43 »
çok yakar çok arızalanır.temizini bulmak çook zor.1303 olanlar bildiğim kadarıyla son üretimler ve 1600 cc motorları. umarım yanlış bilmiyorumdur.yazın yanarsınız kışın donarsınız.arkaya 2 kişinin oturması çok zor tek.diz mesafesi yok.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 15, 2011, 22:26:55 »
bursa daki kırmızı olan iyimiş quick shifter de takmış adam. hey güze allah ım daha neler göreceğiz :) daha bu akşam sahibinden de golf gördüm izmir den o da benim hoşuma gitti 8000 tl idi. umarım gönlüne göre bi tane bulursunuz ama o fiyatlarada iyi bakımlısnı bulmak zor gibi geliyor bana.
benimde bildiğim 1303 son üretim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 15, 2011, 22:34:51 »
  Brezilya mı Alman mı ona bakmak gerek sanırım. Ön camlarından (bombeli ve düz) olarak ayırt ediliyordu diye hatırlıyorum. Aslında kullanımı zor araçlardır, yorucudur ama zevklidir hele ki iyi restore edilirse hafta sonları keyifli olur. Motor soğutmasına ve akünün (sanırım arka koltuk altındaydı) bulunduğu yerin durumuna (akü başları kısa devre yapmamalı) bakmalı. Ama daha derin bilgisi olan vardır sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 15, 2011, 22:38:04 »
Benim tek hayalim 2-3 arkadaş vw bus üniversitede :) çok güzel araçlar hastayız :)

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Şubat 15, 2011, 22:41:37 »
Ercü buna bak ozaman bu da favorim ama birader ila kaplumbağa diyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-van-minibus-volkswagen-yolculuk-icin-degil-eglenmek-icin-37736478/detay

Alllahııııııııımmmmmm sanaaa geliyorummmm yarabbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Ayrıca yaşı kaç bilmiyorum ama bizim ekibe gönder onu 2. gün VW BUS diye geri döner bunu alırsınız :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #10 : Şubat 15, 2011, 22:55:02 »
  T2 den bir yakınımızda vardı, içinde duş bile vardı. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Şubat 15, 2011, 22:57:36 »
  T2 den bir yakınımızda vardı, içinde duş bile vardı. :)

Peki hata verme çalışmama sanayide kanka sayınısın artması doğrumudur :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #12 : Şubat 15, 2011, 23:14:16 »
  Şu anda çok hatırlamıyorum ama o zamanlar bunlar hemen her araç için doğal şeylerdi. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #13 : Şubat 15, 2011, 23:46:55 »
4 ay kadarda olsa vosvos sahıbı olmuş biri olarak cevap vereyım :) ikinci sahip olduğum araçtı 1965 vw beetle 1200.kara motor denilen türdü :D bir defa kışın ısınma sorununuz ille olur çünkü ön konsoldan hava alır benım gördüğüm tüm vosvoslar bide elektrik arızalarıda meshurdur.vites geçişleri serttir eğer şöförlük tecrubesı olmayan bırı ıcın kullanması zor bır araçtır.Direksiyonunda hidrolık olmaması ayrı dert tabı benımkısı 1200 motor olduğundan çekişi çok kötüydü 3 kişi bir bayırı cıkamadıgımızı hatırlarım :D  ama bugün vosvos alıcaksa ya 1500 bıg yada 1600 bıg alınmalı temızse 1-2 mılyar fark vermeyı göze almalısınız uzun süre bınılecek sanayı yolunu azda olsa unutturacak bır araç ıstıyorsanız 8.000 tl ustundekı vosvoslara bakın bıde sakın hava sogutmalı motorlu olanları dusunmeyın sulu motorların hararet yapma gibi durumu olsada çekiş problemı olmaz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-ferri-sarisi-ilgi-odagi-41047187/detay
Aslında bu çok güzelmiş ama fıyatı bayaa pahalı....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Şubat 16, 2011, 13:27:45 »
kullanımı zor ama keyifli dikkatleri üzerine çekeceğin bi araç ama arızası bol ve oldukça masraflıdırda.tamam çok tatlı ve sahip olmak istenen bi araç ama bu kriterleride dikkate almak lazım genelde keyfi alındığı için sorun olmuyor ama cidden kullanmak için alınıyorsa bu sorunları ve masrafları göze almak gerekir üstelik ustasıda her yerde bulunmuyor adamın nazınıda çekmek zorunda kalacaksınız.
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new