Gönderen Konu: Prins'in yeni kampanyasını kaçırmayın  (Okunma sayısı 1184 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Prins'in yeni kampanyasını kaçırmayın
« : Şubat 15, 2011, 11:47:28 »
Prins�in yeni bir kampanyası olduğunu söylemişti arkadaşım. Sitesinden bir araştırayım dedim. Otogaz dönüşüm sistemini peşin fiyatına 10 taksite satıyorlar, tam da almayı planladığım zamana denk geldi süper oldu :)
İlgilenen varsa kaçırmasın derim. Burda daha ayrıntılı yazıyor.

Toyota Club Türkiye

Prins'in yeni kampanyasını kaçırmayın
« : Şubat 15, 2011, 11:47:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Prins'in yeni kampanyasını kaçırmayın
« Yanıtla #1 : Şubat 15, 2011, 12:04:30 »
bana biraz otogaz üzerine reklam yapmaya gelmişsiniz gibi geldi.. hatta biraz şüpheci bulabilirsiniz ancak bayan ismiyle gelerek konu altında isminiz görünerek erkeklerin ilgisini çekerek konuyu açmalarını sağlıyorsunuz ve bolca otogaz reklamı yapıyorsunuz gibi geldi...açtığınız konular ve yazdığınız cevaplarda hep otogaz ile ilgili olduğunu gördüm.. belki hiç alakası yok ama his diyelim...
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 15, 2011, 12:39:57 »
got a feeling... Türkay :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 15, 2011, 13:41:58 »
hahaha.:) Türkay yakalamış:D  Gazcılar.com hahaha:) Reklamın iyisi-kötüsü olmaz buna diyorlar galiba.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 15, 2011, 13:45:19 »
bana biraz otogaz üzerine reklam yapmaya gelmişsiniz gibi geldi.. hatta biraz şüpheci bulabilirsiniz ancak bayan ismiyle gelerek konu altında isminiz görünerek erkeklerin ilgisini çekerek konuyu açmalarını sağlıyorsunuz ve bolca otogaz reklamı yapıyorsunuz gibi geldi...açtığınız konular ve yazdığınız cevaplarda hep otogaz ile ilgili olduğunu gördüm.. belki hiç alakası yok ama his diyelim...

çekilin şerif yolda   :alkis:   :polis: :polis: :polis: :polis: :trinity: :trinity: :trinity: :zombi: :zombi: :zombi: :trinity:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 15, 2011, 16:14:55 »
ccc prins +ipragaz ccc ama dediğim gibi belki de hande ablayla nagihana arkadaş geldi bilemem :D belki de çok utancam söylediklerimden :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli