Gönderen Konu: BURSAS DA ÖZEL SERVİS?  (Okunma sayısı 1542 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
BURSAS DA ÖZEL SERVİS?
« : Şubat 14, 2011, 21:22:28 »
Arkadaşlar Bursa da yaşamaktayım...2002 model toyota corollam var ve iyi bir toyotota servisi arıyorum...???

Toyota Club Türkiye

BURSAS DA ÖZEL SERVİS?
« : Şubat 14, 2011, 21:22:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • AE101 96 XEİ AC MY10 BRC
Ynt: BURSAS DA ÖZEL SERVİS?
« Yanıtla #1 : Şubat 14, 2011, 21:41:49 »
Arkadaşlar Bursa da yaşamaktayım...2002 model toyota corollam var ve iyi bir toyotota servisi arıyorum...???
+1
.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  AE101 96 XEİ AC MY10 BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Şubat 14, 2011, 22:26:29 »
Anladım , kimse yetkili servisten çıkmıyor:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • AE101 96 XEİ AC MY10 BRC
« Yanıtla #3 : Şubat 14, 2011, 22:39:38 »
turgay toyota özel servisi var eski real yeni metronun karsında ne dir ne deildir bi bilgim yok
.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  AE101 96 XEİ AC MY10 BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Şubat 14, 2011, 23:02:52 »
Siz de gitmedeiniz yani hiç..Sizin gittiğiniz bir yer var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #5 : Şubat 16, 2011, 17:29:23 »
bendede auris var fakat 10000 bakımından sonra servis e gitmedim bidaha eski fakülte taraflarında karaçoban oto var oraya götürüyorum aracımı ve orjinal parçalarını kullanarak bakımlarını yapıyor isteyene telefonunu p.m atabilirim... Ancak yetkili toyota sevisi falan değil...