0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende corollanı kornaını beyenmiyorum.Tamam korna çalmak çogu zaman sinir bozucu ama gerekiyor yinede.Bende alıcam yani ama henüz karar vermedim.Sizin aldığnı kornaın fiyatı nedir ?
araçlar benzinli olsa ferrari sesi bir nebze yakalanabilirdi,çok canınızı sıkıyorlarsa korna sellektör tetikleciler var kornaya bastığınızda uzun farlarıda devreye sokuyor,yada tam tersi sellektör yaptığınızda kornayı tetikliyor.eski aracımda kullanıyordum,uzun yolda devred ışı bırakabilmek için birde anahtar yaptırmıştım,o ürünüde tavsiye ederim.
Mehmet abi ona gerek yok ama korna sizinde dediğiniz gibi çok az ses çıkarıyor zaten ben kornaya basmayı pek sevmem gereksiz yerede kornaya basanlara gıcık olurum ama Adana'da kornaya basmadan araç kullanmak imkansız çünkü sellektörden anlamıyorlar illa kornaya basman gerekiyor tabi arada istisnalarda oluyor ama genelde birinden yol istemek için sadece sellektör yetmiyor illa kornaya basacan . Ondan bende düşünüyorum ama ferrari kornası dilde daha yüksek ses çıkaran normal korna düşünüyorum bunu bidahaki bakımda servislede paylaşacağım bakalım onlar ne dicek.