Gönderen Konu: 96 Corolla GLİ Otomatik vites LPG  (Okunma sayısı 2581 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
96 Corolla GLİ Otomatik vites LPG
« : Şubat 14, 2011, 18:17:40 »
merhaba arkadaşlar.
96 corolla gli otomatik vites sahibiyim. LPG kit taktırmayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim sizce verim alabilirmiyim birde sizce eğer taktırmalıysam hangi kiti taktırmalıyım.
Teşekkürler

Toyota Club Türkiye

96 Corolla GLİ Otomatik vites LPG
« : Şubat 14, 2011, 18:17:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Ynt: 96 Corolla GLİ Otomatik vites LPG
« Yanıtla #1 : Şubat 14, 2011, 18:41:02 »
verim alırsınız tabi niye alamayacaksınız ki...
BRC iyidir, hoştur, bence BRC...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 16 EFSANE 08
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #2 : Şubat 15, 2011, 09:12:31 »
merhaba arkadaşlar aynı konu olmasada benzer.
benim aracımda ayın 96 gli otomatik. şehir içi oldukça fazla yakıtı vardı. hava ve benzin karaşımını ayarlattım. önceden 100 km de 12 litre civarında yakıyordu. şimdi henüz deneme fırsatım olmadı . ama sanırım biraz düştü
birde depo kesin 50 lt mi şehir içi benzin yakıt ortalamanız sizde nedir.
1996 GLİ otomatik 1.6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #3 : Şubat 15, 2011, 09:27:28 »
hidayet kardeşim hangi ildesin ben 10 bin km ye yaklaştım brc my 07 kit kullanıyorum çok memnunum gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.istanbul daysan topkapı da emkar brc yetkili servisi var ben orda taktırdım orayı tavsiye ederim bi arabam daha olsa yine orda taktırırım çünkü işini düzgün temiz yapan esnaf her zaman kazansın isterim.
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: Yaris
« Yanıtla #4 : Şubat 15, 2011, 14:27:27 »
hidayet kardeşim hangi ildesin ben 10 bin km ye yaklaştım brc my 07 kit kullanıyorum çok memnunum gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.istanbul daysan topkapı da emkar brc yetkili servisi var ben orda taktırdım orayı tavsiye ederim bi arabam daha olsa yine orda taktırırım çünkü işini düzgün temiz yapan esnaf her zaman kazansın isterim.
ankarada yaşıyorum. tavsiyen için teşekkürler en yakın zamanda brc taktırcam sanırım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #5 : Şubat 15, 2011, 23:50:48 »
2a mühendisliğin yetkili servisi olmasına dikkat et şuanda my 07 nin yerini my 10 aldı sanırım bu sistemlerde herşey otomatik benzinle çalışıyor araç motor ısınınca gaza geçiyor gaz bitince otomatik olarak benzine geçiyor sesli bir şekilde uyarı veriyor senin hiç bişey yapmana gerek yok :)
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /