Gönderen Konu: kapı fitili hakkında  (Okunma sayısı 6478 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
kapı fitili hakkında
« : Şubat 14, 2011, 14:12:00 »
selamlar tct üyeleri,bir sorunum var kapı fitili ile ilgili.2005 model corollam var.sol ön kapının araç kaporta kısımındaki fitil yarılmış şekilde kullanıyorum.bir çok yeri aradım fakat bulamadım servis ise cok yüksek rakamlar söylüyor,400tl civarında.zaten tek değişmez takım halinde değişeceğini söylüyorlar(kapı+kaporta üzerindeki) çıkmacıların çoğuna sordum bulamadım.yardımcı olabilecek biri var mı? yada konu hakkında bilgisi olan?

Toyota Club Türkiye

kapı fitili hakkında
« : Şubat 14, 2011, 14:12:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: kapı fitili hakkında
« Yanıtla #1 : Şubat 14, 2011, 14:38:18 »
  İstanbul'da bazı parçacılarda universal tipte olanları satılıyor, sizin araca özel olan var mı araştırmak lazım bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 14, 2011, 14:50:21 »
Şuayip bey kartalda Toyota çıkma yedek parçacı Çelik otoyu aradınızmı ? google dan araştırıp telefonlarına ulaşabilirsiniz ellerinde herşey var , bir deneyin derim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 14, 2011, 15:03:27 »
ilginiz için teşekkür ederim Hakan ve Mesut Bey.üniversal olupta bazı marka araçların parçalarını satan yerlerin bir kısmını aradım çoğundan olumsuz yanıt aldım.İstanbul daki Çelik Oto yu da aradım ellerinde olmadığı uzun süredirde ellerine geçmediğini ve ara sıra telefonla arayıp bilgi almamı istediler sonrasında tekrar aradım sonuç yok.bir de bulunduğum şehirde böyle parçaların bulma sıkıntısı çok.telefonla sorduğum bir çok yer başka kişilerinde bu sorundan dolayı aradıklarını belirttiler.bulunduğum şehirin kış şartlarıda ağır malum fitil biraz sinirimi bozuyor.belki yardımcı biri olabilir diye tct ye başvurdum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 20, 2011, 21:43:12 »
konu hakkında bilgisi olan varmı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 21, 2011, 12:46:43 »
fitil bulabilir miyim?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 26, 2011, 17:08:20 »
 :( yardım eden yok mu????

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 26, 2011, 22:00:01 »
şuayip bey benimde 2004 model corollam var.sol sürücü kapısının kasa fitili gövdedeki fitil  bu sene ile birlikte 2,defa değişmiş oldu.Size şunu diyebilirim enson 170 tl ye almıştım yanlış hatırlamıyorsam 10 ay falan kullandım fitilde  yırtılma olmuştu ufak onu garantiden değiştiler.Mardin çok sıcak oldugu için fitiller çok zarar görüyor.Bİrde kapının çok acılıp kapanması etkiliyor.Sİz dışardan zor bulursunuz.Bİrde benim aracın içi bej oldugu için fitilin gövdedeki kısmı siyah yan direklere oturan kısmıda bej rengi.Hİç bulamam ben.Nİsan gibi falan kampanya oluyor parçalarda yüze 10 15 civarı indirim oluyor ozaman alabilirsiniz.
400 tl kim diyorsa ya bakmasını bilmiyor yada yanlış parça söylüyor.Aracın kasasına oturan fitl 170-190 civarı ancak kapının üzerindeki fitllle birlikte 2 si ancak 400 yaklaşır.Kapıdaki  fitillerede birşey olmuyor zaten.gövdedeki fitiller hasar görüyor.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 28, 2011, 01:30:12 »
tuncay bey çok sağolun cevabınız için.dediğiniz gibi fitili bulamıyorum inşallah indirim yaparlar da alırım.çok sinir bozucu.fiyat konusunda da inanın servisin dediğini söylüyorum fitillerin takım halinde değişeceğini tek olarak satılmadığını,kapı ve kasa üzerindekini aynı anda değişeceğini söylediler artık hangi akla hizmetle bunu yaptılar,bende itiraz ettim ama malum servis bu söylerde yaparda.! :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 28, 2011, 21:53:24 »
hayır canım herbirinin parça kodu var.Onu söyleyen eleman yeni işe başlamıştır.Kendim şöför tarafının kasa  fitilini 2 defa değiştirmek zorunda kaldım diğer kapılardakinde veya gövdede herhangi bir sorun yok fitillerde.Sıcaklık ve kapının çok açılıp kapatılması kullanılması fitilin ömrünü kısaltıyor.Orjinaller enaşagı 3-4 sene civarında gidiyor.190 tlye gövde fitilini alırsınız şuayip bey
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 28, 2011, 22:34:22 »
arkadaslar banada lazım kapı fitili..1997  model toyota carina için..çıkmada işimi görür..bana yardımcı olabılecek bır arkadas arıyorum..
SUBARU FORESTER 2.0X OTOMATİK-Milano sıralı sistem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 01, 2011, 00:45:56 »
tuncay bey bilgiler için çok sağolun.inşallah sorunu halledebilirim.sizin de eger daha ucuza bulurda aklınıza gelirse haber edermisiniz?çok yardımcı olmuş olursunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 01, 2011, 10:08:52 »
evet pahalı ama orjinal almanız daha iyi olur bence.Fiyata gelince evet tek tek te satılır onlar.Siz parça kodunu öğrenin ve gerekirse istanbuldan sipariş verin kargo ile bir günde elinizde olur.Bazı servisler parça satmak için takım alın diyor.Onun mantığına göre solu sana satrsan sağı kime satcam şeklinde.Sen başka servirslere de sor.Çıkmacılarda bazen düşük fyata güzel şeyler çıkabiliyor ama bazende ucuz etin yahnisi  yavan oluyor.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 01, 2011, 11:17:42 »
mehmet bey teşekkürler dediğiniz gibi hangi servis ucuz verirse alacağım artık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mayıs 20, 2011, 16:57:24 »
benimde sol ön kapı fitil yırtılmış durumda dün ikitellideki çıkmacılar gezdim biraz 100 tl ye çıkma veriyorlar
ama almadım sonuçta eski yenisi için servisi aradım 172 TL + işçilik diyorlar şimdilik böyle kullanıcam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mayıs 20, 2011, 17:03:31 »
bu gibi fitil yıpranmalarını önlemek için arada bir araç firillerine slikonlu sprey sıkmak gerekiyor...