Gönderen Konu: avensis cam fiskiye motoru yanması  (Okunma sayısı 2377 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0-
avensis cam fiskiye motoru yanması
« : Şubat 13, 2011, 11:02:57 »
arkadaşlar öncelikle herkese selam ben Sivas tan ismim Serkan ben eski üyelerdenim buranın bizim 2007 avensis aracımız var servise bakıma götürdügümde bana cam suyu fiskiye motoru yanmış dediler degiştirme  fiyatını sordum 442 hala şoktayım heralde bu altın kaplama yardımcı olursanız sevinirim

Toyota Club Türkiye

avensis cam fiskiye motoru yanması
« : Şubat 13, 2011, 11:02:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: avensis cam fiskiye motoru yanması
« Yanıtla #1 : Şubat 13, 2011, 11:06:50 »
çıkma parça nerden temin edebilirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 13, 2011, 15:15:32 »
 :D :D :D :D Hocam ucuz demişler sen yat kalk 440 lira ucu demişler.corollaların tavan anteni var alıcısına bana 275 tl demişlerdi şok olmuştum seni anlayabiliyorum.Hocam istanbulda bir toyota çıkmacısı var birkaç defa alışverişte bulundum parayı hesaplarına geçiyorsun ertesi gün parça elinde ben bir yanlışlarını görmedim.İstanbul kartal sanayisinde seda oto toyota çıkmacısı zeynel erzurum var  tel no:0216 473 15 38 sahibinden com da ilanları falanda var.Zeynel beyden iste temin ederler.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 13, 2011, 21:20:06 »
ben daha önce paylaşmıştım. bu motorun çıkmasını en az 200 TL ye alırsınız, tabi bulabilirseniz. ama piyasada 10 TL ye yan sanayi motorlar var. şimdi kimse bana kalite ayağı yapmasın, isterse 10 gün dayansın, kaldıki benim arabada yaklaşık 8 aydır çalışıyor, sorun yok...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Şubat 15, 2011, 19:13:29 »
önemi yok onun çıkması yan sanayisi bile olur teşekkür ediyorum sizlere artık yan sanayi kullanacak çok da önemli bi malzeme deyil de fiyatı bni şoka soktu altın kaplama deyil ya bu ama suç bende donmuştu ugraştim baya zorladım yandı oda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Şubat 17, 2011, 00:29:12 »
ucuna 20 tl sıkışmış sanayide ustaya götürdüm motoru kitlemiş yaptı taktı ayrıca servisteki beceriksiz elemanın yüzünden de o kadar morelim bozuldu o parça 223 tl miş normalde yanlış bakmış