Gönderen Konu: En baştan :)  (Okunma sayısı 1508 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
En baştan :)
« : Şubat 13, 2011, 02:25:41 »
(Tanışma bölümüne de açmıştım yanlış yerde olduğumun farkına vardım k.bakmayın )
Bir aylık Toyota kullanıcısıyım 95 model 1,6 Gli 114(?) Hp bi Corolla sahibiyim
Pek bilgim yok ondan Burdayım
Bundan önceki arabam da 106 Quicksilverdi.yeteri kadar tatmin edici olmadı japon deniyelim dedik 

Mod. işlermlerine başlıcaz biraz nakit sıkıntısı var.Eee öğrenciyz sonuç da.
Kafamda olanlar ve sorularım (Bütçe:5.000 )
1.coilover uygun bulabilir miyim ae101 kasa için ?? (meraktan )
2.jant olarak Advan rg2 düşünüyorum Jant+lastik 1500 tl geçiyo azıcık  başKa önerilere de açığım 
3.Set eski arbadan söktüm onları gömücem , film , logo iptalleri , carbon kaplamalar , far , stop ,sinyal Vs.
4.Megan racing carbon 76lık son susturucum var.takmak istiyorum ;ama polis 
5.Spoiler konusu kafamı kurcalıdu ama araştırdıktan sonra  Tatlı bi bagaj üstü çitaya karar kıldım 
dışa bu kadar yeter bunlar bitsin kaput altına inicem... K&N açık hava filtresiyle.elimde var ama dışa el atmadan motora el atmak içimden gelmiyo 

Okuduğunuz için teşekkürler                             Saygılarımla...
Corolla 1,6 GLİ ████_______| %20 Loading...

Toyota Club Türkiye

En baştan :)
« : Şubat 13, 2011, 02:25:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: En baştan :)
« Yanıtla #1 : Şubat 13, 2011, 02:34:57 »
bende coilover vardı söktüm yatıyor evde :D bence advan rg güzel ama spoonda güzel durur. araç gli zaten donanımlı fazla kurcalamaya kıyılmaz :) bende shortshirt var bu tip şeyler güzel. seffaf far ve usdm stop var :D neyse kendi arabamı saymıyım. bence güzel 15 inc bir jant 4 cm yay eıbach yada HR güzel bir cam filmi tamamdır. motorada simota yada KN kit alın. pahalıda olsa headers takıp ara borularıda 52 lık yada 55 lık yapıcan tamamdır :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 13, 2011, 02:47:26 »
mustafada konuyu damarından anlatmış hani :D
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Şubat 13, 2011, 12:48:48 »
mustafada konuyu damarından anlatmış hani :D
Katılıyorum :)
Mustafa kardeşim coilover konusunu biraz daha açar mısın ? Artıları ve eksileri bi de niye kullanmadığın konusunda yardımına ihtiyacım var :)
eıbach yay konusunda ben de hemfikirim  :alkis:

Far ve stop konusunda Adana'ya gitmem gerekicek galiba olmadı G.antep'e burada tanıdıqım yerlere baktım ;ama bulamadım çok olmadı stopu el yapımı ''DIY'' yaparız lakin far nasıl olacak  bilmiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 14, 2011, 02:03:31 »
tabi açarım :) bendeki tam olarak coılspring di el ile ayarlanan yaylardı. kafana göre indirip kaldırabiliyosun ama bunun için aracın altına krıko kurmak gerek. sökme sebebim konforun 0 olmasıydı :) far konusunda yardımcı olabilirim burda spor far diye geçen seffaf camlı farlar  var. depo marka yan sanayi ayarı falan önemli değil diyorsanız burdan gönderirim size fiyatını öğrenip :) ben karartmak için açtığımda el ile makina karsısında ayarlayıp kapatmıştık. görünümü çok güzel değiştiriyor bide karartınca off :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 14, 2011, 12:14:03 »
az görgüsüzlük yapayım :P şimdi derse gidiyorum 19.30a kadar, o süre zarfında burda olursan incele biraz konuyu sorun varsa sorarsın sonra dönünce ben de 3-5 bir şeyler öneririm;

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=30662.0
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #6 : Şubat 14, 2011, 23:00:40 »
az görgüsüzlük yapayım :P şimdi derse gidiyorum 19.30a kadar, o süre zarfında burda olursan incele biraz konuyu sorun varsa sorarsın sonra dönünce ben de 3-5 bir şeyler öneririm;

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=30662.0

Estağfurullah abicim  :)
ufaktan başlıyorum far bi yerden söz aldım Mustafa abicim olmazsa irtibata geçalim sana zahmet.stop konusunda da 3D istemiyorum açıkçası bi arkadaşla LED döşemeye karar verdik devrelerden felan anlıyo o konuda tek sorunum camı nasıl çıkardıcaz ısıtarak die biliyorum ama olmyalım şimdi stoptan :):)

Türkay kardeşim sorum şu yönde olacak Jant ve yay konusunda ...kaç cm ? Kestirsem sorun çıkar mı ; yoksa hazır mı alayım ? jant konusunda çok kollu mu alayım sizin gibi yoksa 5 kol alıp kaliperleri boyayıp  görselliği arttırayım mı ? :D
sizin araba ithal orjinal japon mu  orta lamba ben de yok gerçi siz de çıkarmışsınız ama merak ettim...eger öyleyse farklar ne olabilir şimdiden teşekkürler....

Rolla olmuş ; ama çok çok olmuş yav Özendim şimdi:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #7 : Şubat 15, 2011, 00:15:24 »
bendeki jant 5 kollu değil ya :D bende 9 kollu jant var, ben çok koldan yanayım çünkü jantın içinde gösterecek bir güzellik yok :D düdük kadar fren disklerimiz, küçücük kaliperlerimiz var :D üstelik çok kol daha büyük gösteriyor jantı :D

ben yay kestirme, ısıtma, amortisör mili kısaltma, eğme bükme yamultma aklına ne gelirse alayına karşıyım.. hassas bir iş bu, aracın için uygun yayı alman taraftarıyım, bende apex spor yay var.. muhteşem bir viraj tutuşu var, 195/45r16 kullanıyorum lastik olarak.. benim araba 98, yani adapazarı üretimi. arka ortadaki parçayı amerikadan getirttim, bu güne kadar 4-5 tane getirttim, 100tlye geliyordu ben alırken şimdi ne olur nasıldır bilemiyorum, hep sattım sağa sola, 100-150tl aralığında sattım, çünkü kur da hep değişiyor satıcıların verdiği fiyat da :D

ben de 3d stop yerine el yapımı bir şeyler yapmandan yanayım.. daha şık daha temiz ;) benim şu an kullandığım usdm stoplara bir projem vardı, ciddi zaman ayırı hala bile yapasım var, belki yaparım, örnek olur.. forumda konusunu açmıştım; hella çubuklar, fiber optik ışık taşıyıcılar vs hoş bir projeydi de yemedi valla :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 16, 2011, 01:02:08 »
benimki 93 model japon :)  bende usdm stop var orj yani öyle çakma falan değil :D ( bu lafım Türkaya :D ) yay kestirmeyi aklından çıkar bir kere al eibach yada voglant bin babalar gibi :) coilover satılık ha bu arada :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Şubat 16, 2011, 01:03:28 »
benimki 93 model japon :)  bende usdm stop var orj yani öyle çakma falan değil :D ( bu lafım Türkaya :D ) yay kestirmeyi aklından çıkar bir kere al eibach yada voglant bin babalar gibi :) coilover satılık ha bu arada :D
yok ki olm ürün :D orj da yok yan sanayi de :D bulduğumuza atladık biz de ne yapalım :D üstelik orjinali 300 lira, yan sanayisi 100 lira :D o da nasıl oldu anlamadım, ebayde bile yan sanayinin tanesi 47 dolar :D :D