Gönderen Konu: Yaris üvey evlat mı?  (Okunma sayısı 3464 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
Yaris üvey evlat mı?
« : Şubat 12, 2011, 18:35:59 »
Arkadaşlar 2 yıldır bu klubü takip ediyorum bu hafta eşime sıfır yaris aldık.sitede aradım taradım ancak yaris ile ilgili pek fazla bişey bulamadım.Auris ve corolla ile ilgili her şey var ne güzel.yoksam yaris üvey evlat mı?kullanıcıların çoğu bayan olduğu için mi bu böyle?
2011 YARİS 1.0

Toyota Club Türkiye

Yaris üvey evlat mı?
« : Şubat 12, 2011, 18:35:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Ynt: Yaris üvey evlat mı?
« Yanıtla #1 : Şubat 12, 2011, 19:04:40 »
Yoo, Yaris de öz be öz Toyota çocuğu :D Tek farkı daha problemsiz olması  8-) Yarisle ilgili fazla konu bulamamanız o yüzden  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 12, 2011, 19:33:43 »
emre abi diyosa doğrudur :islik:
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 12, 2011, 19:40:19 »
emre abi diyosa doğrudur :islik:

Eyvallah Murat :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 12, 2011, 19:58:29 »
Evet ben de yarisle ilgili çok konu bulamıyorum ancak diğer yazılanlardan kendime pay çıkarıyorum.benim şahsi fikrim şu yaris b sınıfı araç olduğu için tıkıtdar konsoldan ya da cam bağlantılarından.onun dışında toyota sorunsuzluğu tam gaz devam eder.
yeni auris 1,6 advance multidrive s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Şubat 12, 2011, 20:04:03 »
bence sorunlar için değil de modlamak için falan sormuş yusuf abi :D
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 12, 2011, 20:10:31 »
yarisdiğerleri kadar çok kullanılan bir araç değil, bu durum da gayet normal bana kalırsa...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 13, 2011, 00:44:18 »
yok modlamak için değil asala modlamam.fabrikadan çıktığı gibi binerim o şekilde de satarım kısmetse...biraz eski kafalıyım sanırsam.2 yıl corolla sürdüm İşallah onun gibi sorunsuzdur.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 13, 2011, 00:50:59 »
Geldim! Sorun sorun buyrun bekliyorum :P

Hayırlı olsun aracınız, eşinize kazasız belasız mutlu sürüşler dilerim ki eminim çok beğenerek almıştır. Gerek torpido bolluğu gerekse içinin ferahlığı aracın küçük oluşu sorunsuzluğu vs ile daha da beğenecektir :)
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 13, 2011, 00:56:46 »
yok ben zorla aldırdım....ehliyeti yeni.acemi ama sağlam bir arabada kendini geliştirsin istedim.3-5 yıl sorunsuz binsin istiyorum.eskişehir malum kışı sert.sürüşte dikkat edilecek noktalar nedir.virajlarda nasıl.lastik hava basıncını kaç yapıyorsunuz.kibar kolay kırılan bir aksamı var mı?mesela kriko şöför koltuğunun altındaymış başka sürprizi varmı. bizimkisi 1.0 motor.kaç devirde sürmek iyi.?gibi gibi sorularım var arkasııda gelir . bu arada aracı teslim almadık daha çarşamba gibi alıcaz.26500 tl civarı oldu.sıfır araç alırken nelere dikkat etmeliyiz. alırken dediğim teslim alırken...
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Şubat 13, 2011, 00:59:19 »
Nagihan ablam diyosa doğrudur :islik: :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 13, 2011, 01:00:08 »
Geldim! Sorun sorun buyrun bekliyorum :P

Hayırlı olsun aracınız, eşinize kazasız belasız mutlu sürüşler dilerim ki eminim çok beğenerek almıştır. Gerek torpido bolluğu gerekse içinin ferahlığı aracın küçük oluşu sorunsuzluğu vs ile daha da beğenecektir :)
teşekkür ederim Nagihan Hanım.size de kazasız belasız magandasız sürüşler.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Şubat 13, 2011, 01:17:19 »
teşekkür ederim Nagihan Hanım.size de kazasız belasız magandasız sürüşler.

Teşekkürler, cümlemizin karısına kızına annesine inşallah :lol:

Sorduğunuz sorular da araçlar için tipik sorular aslında Yaris için özel bilgiye pek gerek yok. Krikoyu sizden öğrendim şahsen çünkü ben ikinci el aldım 08 model aracım ve 1.3.
Sanıyorum ki manuel araç ve 2000-3000 devir aralığında kullanması yakıt konusunda artı sağlayacaktır. Bu aralığı da max 90 la gittiği zaman elde edebilir. Kaldı ki Eskişehir trafiği bol bir şehir gördüğüm kadarıyla ve 90 a kurban olunur muhtemelen :D Savrulma konusunda rahat olabilir. Yeni yeni alıştığım semtlerde ne hızlarla  ne dönüşler yaptım bir ben bilirim bir de Allah ama hiç sorun yaşamadım çok şükür. Aksamını sormuşsunuz mesela (iç aksamını anladım), çok dayanıksız duruyor Corollalardan sonra bunu kabul etmek lazım ama bence yeterince iyi. Lastik basıncı olarak da ben 32 psi ideal diye biliyorum ama 30 psi diyenine de rastladım o yüzden yanlış yönlendirmek istemiyorum. Kılavuzun da yazıyordur diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Şubat 13, 2011, 01:22:50 »
Eve

Sorduğunuz sorular da araçlar için tipik sorular aslında Yaris için özel bilgiye pek gerek yok. Krikoyu sizden öğrendim şahsen çünkü ben ikinci el aldım 08 model aracım ve 1.3.
Sanıyorum ki manuel araç ve 2000-3000 devir aralığında kullanması yakıt konusunda artı sağlayacaktır. Bu aralığı da max 90 la gittiği zaman elde edebilir. Kaldı ki Eskişehir trafiği bol bir şehir gördüğüm kadarıyla ve 90 a kurban olunur muhtemelen :D Savrulma konusunda rahat olabilir. Yeni yeni alıştığım semtlerde ne hızlarla  ne dönüşler yaptım bir ben bilirim bir de Allah ama hiç sorun yaşamadım çok şükür. Aksamını sormuşsunuz mesela (iç aksamını anladım), çok dayanıksız duruyor Corollalardan sonra bunu kabul etmek lazım ama bence yeterince iyi. Lastik basıncı olarak da ben 32 psi ideal diye biliyorum ama 30 psi diyenine de rastladım o yüzden yanlış yönlendirmek istemiyorum. Kılavuzun da yazıyordur diye tahmin ediyorum.
e

evet Eskişehir trafiği izmirden berbat. bir ara fiat panda kullandım kısa bir süreliğine klima hava kanallarının plastikleri elde kalıyordu.yariste de benzer problemler var mı merak ediyorum.bayanlar malum koltuğu öne çekiyorlar vs.. eşim nasıl sürcek bilmiyorum... :) soğuk da çalışınca motor zorlanıyor mu.vites değişimlerinde sıkıntı oluyor mu bu çok önemli.ısınana kadar sabah sorun yaşamak istemiyoruz
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Şubat 13, 2011, 01:30:05 »
Tamam da soğuk bütün kötülüklerin anasıdır, pardon yani araçların :) Hiç beklemeden aracı kaldırdığımı da bilirim normalde olduğu gibi bir randıman sağlayamaz ama birkaç km sonra ısınır zaten. Yine de önce biraz beklesin tabii makyajını düzeltsin falan oyalansın azıcık ne olacak :)

Plastikler kalmaz elinde sanmıyorum. Daha eski modellerin içini de gördüm, ne renk değişikliği ne kopma kırılma falan vardı yani. Sadece karlığı kötü. 2 parçadan oluşuyor ve sürttüğün zaman 2 parçayı birleştiren eklemi zarar görüyor ve ayrık duruyor hep. Son modeli de aynı mıdır bilemiyorum ama.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Şubat 13, 2011, 01:36:58 »
bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Nagihan hanım.bu saatte uyanık olduğunuza göre meslektaşız.....fen bil. öğretmeniyim.tatil havasından çıkmam lazım ders sabah 7 30 da başlıyorrr
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Şubat 13, 2011, 01:43:43 »
Rica ederim ne demek ... Yüksek lisans yapıyorum, öğretmenliğim lisans boyunca verdiğim özel dersler ve butik dershanede ki 2 aylık geçmişimden ibaret :) Son tatil gününüzü iyi değerlendirin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Şubat 13, 2011, 18:24:07 »
lastik basınçlarını 32 de yapsanız olur 30 da yapsanız olur. ama kitapta 32 diyor.hangi ara 120lere kadar çıktığınızı hissettirmeyecek kadar güzel araba.sadece toyotaya yakışmayan sert plastik var ön konsolda.bu arada ben de öğretmenim:)
yeni auris 1,6 advance multidrive s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Şubat 13, 2011, 18:56:37 »
Hasan öğretmenim 32 yaparız sanırsam yakıt tüketini ve buz için daha iyi olur kanısındayım.memnum oldum bir meslektaşımı daha gördüğüme burada..
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Şubat 13, 2011, 19:32:33 »
pek gönülsüz aldığım Atom karıncamla ilişkimiz gayet iyi :) sürüşü oldukça keyifli şahsen motoru gayet iyi bence yeterli yani. boya koruma sis farı spoiler ve cam filminden sonra gayet  yakışıklıda oldu kerata
henüz jant alamadım gerçi ya neyse.
.tatmin edici bi araç güle güle kullanın
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new