0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emre abi diyosa doğrudur
Geldim! Sorun sorun buyrun bekliyorum Hayırlı olsun aracınız, eşinize kazasız belasız mutlu sürüşler dilerim ki eminim çok beğenerek almıştır. Gerek torpido bolluğu gerekse içinin ferahlığı aracın küçük oluşu sorunsuzluğu vs ile daha da beğenecektir
teşekkür ederim Nagihan Hanım.size de kazasız belasız magandasız sürüşler.
Teşekkürler, cümlemizin karısına kızına annesine inşallah Sorduğunuz sorular da araçlar için tipik sorular aslında Yaris için özel bilgiye pek gerek yok. Krikoyu sizden öğrendim şahsen çünkü ben ikinci el aldım 08 model aracım ve 1.3.Sanıyorum ki manuel araç ve 2000-3000 devir aralığında kullanması yakıt konusunda artı sağlayacaktır. Bu aralığı da max 90 la gittiği zaman elde edebilir. Kaldı ki Eskişehir trafiği bol bir şehir gördüğüm kadarıyla ve 90 a kurban olunur muhtemelen Savrulma konusunda rahat olabilir. Yeni yeni alıştığım semtlerde ne hızlarla ne dönüşler yaptım bir ben bilirim bir de Allah ama hiç sorun yaşamadım çok şükür. Aksamını sormuşsunuz mesela (iç aksamını anladım), çok dayanıksız duruyor Corollalardan sonra bunu kabul etmek lazım ama bence yeterince iyi. Lastik basıncı olarak da ben 32 psi ideal diye biliyorum ama 30 psi diyenine de rastladım o yüzden yanlış yönlendirmek istemiyorum. Kılavuzun da yazıyordur diye tahmin ediyorum.