0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel olmuş gündüz farlarınız güle güle kullanın.. abicim ledleri parklara bağlayıp ordan içeriye kabloyu çektirirsin anahtarıda bağlattın mı aracın içinden açıp kapatma şansın olur bilmem sen ne dersin bir şey sorabilir miyim bu ledleri nerden buldunuz ledler büyük yanıyor tam istediğim gibi çok aradım bulamadım bana bi link veya fiyat bildirebilr misinz özelden veya burdan
Erdem ben bunları bulmuştum biyerden ama kendin yapabiliyorsun büyük yanma olayıda küçük küçük mercek tarzında bişiler var Hatta siteside xenonmercek.com diye biliyorum orda var bu tür şeyler:)
ercü görsel bi anlatım bulursam yaparım elim yatkın bu işlere bi araştırayım ben
Buyrun http://www.xenonmercek.com/daylighturun.html Malzemeler var umarım yardımcı olur
teşekkür ettim ercü kardeşim yaparım ben bunu sivasta bunları bulamam o yüzden sipariş vermem lazım bir yerden istanbulda olsam nolurdu
Olsun ya sen hertürlü yaparsın
illaki iyi oldu ama uğraşacak birey arıyordum
röleyi nasıl baglayacagımıda ögrendim seri baglanmıyormuş yani tetiklemeyi yapacak park ampüllerinden bir faz birde nötr ayrı gidecek....son bir sorun (gerçi soruları ben sorup ben cevaplıyorum ama=))şimdi bu ledleri kontaga bagladıgım için arabayı çalıştırıken voltaj dalgalanmasında onlarda dalgalanıyor led lambalar bu dalgalanmya falza gelemezler yani kontaga bastıgım anda çalışmamaları lazım bununiçin iki seçenek var sanıyorum.1.arabanın iç sistemi(ses klima yolbilgisayarı göstergeler) bu basma anında kendini kapatıyor. buna baglayabilirim, ama nasıl?2. yada timer tarzı bir devre elemanı takarım 10 sn kadar yanmaması için.bana 1. daha iyi geliyor ama nasıl yapacagımı bilmiyorum iç sistemin dışarda sigortası varmıdır?__