0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet arkadaşlara katılıyorum.Kalite derseniz Teleflex,prince.Ekonomik dersen Brc, zavoli,,lovato, tartarini.Sakın atiker deneme uzak dur.Ben bedini taktırmıştım, onun da servisi bitmiş.(dost oto piyasadan çıkmış.)Ama memnunum.Yani kısaca yerliye hiç yanaşma(atikes, aldess)orta kalite italyan işi, yüksek kalite de ise teleflex, prince derim.Sağlıcakla kalın.
Ben de sizin gibi dizelden benzinliye geçmiş bir Toyotacıyım. Eski arabam clio hb 1.5 dci bir depo ile 1000 km yapıyordu, ne güzel günlerdi. 35000 km'de 2007 model Comfort Corolla aldım. Sizin gibi araştırıp sorup tüpe geçtim. Tercihim Teleflex oldu. Biraz pahalı olsa da performansta hiçbir düşüş olmadı. 3 yıl garantisi var. Şu an arcım 50000'i geçti. Memnunum. Trabzonda taktırdım, servis hem BRC hem Teleflex'in yetkili servisiydi. Onlar da sistemin BRC'den farkını anlattılar, ikna oldum.Markaların yetkili servislerine gidip daha fazla bilgi alınabilir. (sistemde kullanılan parçaların markaları vb.) abim neymiş brc den farkı anlat bizde bilelim yapma allanı seven yaa
ben izmir polaris lpg'de zavoli taktırdım.memnun olduğumu söyleyebilirim...
+1 İzmir'de iseniz, Polaris Lpg'yi tavsiye ederim. 12.000 km oldu halen tık yok. (maşallah)