Gönderen Konu: 2007 Corolla'ya LPG kit tavsiyesi  (Okunma sayısı 3070 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
2007 Corolla'ya LPG kit tavsiyesi
« : Şubat 10, 2011, 21:19:35 »
Arkadaşlar 2007 model benzinli  bir corolla Elagantım var.Daha 1 ay  önce aldım...Ve muzdaribim.Neden biliyormusunuz?

--Evet açıklıyorum , yakıtı su gibi içmesinden(Çünkü daha önce dizel bir araç sahibi idim.).

Yav Arkadaş, korkumuzdan gazı şöyle bir   kökleyemiyoruz.

Onun içindir ki aracıma lpg  taktırmaya karar verdim.Verdim vermesine de bu konuda çekincelerim var.

Ve aracı LPG'li olan arkadaşlardan , lpg kiti tavsiye etmelerini bekliyorum

İzmir'de oturuyorum ve herkes Zavoli tavsiye ediyor.Acaba    Toyota Club  ailesinde Zavoli kit taktırıp kullanan varmı?
Veya başka LPG kiti kullanıp da "Ben çok menunum" diyenimiz var mı içimizde.

Ayrıca LPG taktırıpda pişman olanımız var mı?

Yani kısacası LPG hakkında  ;

"Sakın taktırma pişman olursun"

veya

"Taktırda şu marka taktır"

veya

"Sakın şu marka kit taktırma"

Diyebilecek arkadaşların olumlu veya olumsuz yönde tavsiyelerini, tecrübelerini bizimle paylaşmalarını rica ediyorum.
(Hem böylece bundan sonra da google amcaya bu konuda soranlara doyurucu bir bilgilendirme yazısı açmış oluruz.)
Haydi arkadaşlar klavyenize kuvvet :D

Toyota Club Türkiye

2007 Corolla'ya LPG kit tavsiyesi
« : Şubat 10, 2011, 21:19:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 Auris 1.6 Comfort Extra
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
Ynt: 2007 Corolla'ya LPG kit tavsiyesi
« Yanıtla #1 : Şubat 12, 2011, 12:07:06 »
abdullah bey ben daha oncekı aracıma zavoli marka taktırmıstım 3 sene kullandım hiç bi problem yaşamadım işçilik iyi olursa sorun cıkmaz dıye düşünüyorum ..ama ne kadarda olsa şuan yenı toyota aurisime düşünmüyorum yane arabayın omrunu kısaltır dıye korkuyorum ama ıleriki zamanlarda düşünmüyorumda dill...4 cü sanayide filizler oto var zawoli yetkili  lütfü usta yane  eğer taktırmayı düşünüyorsan orayı tavsıye ederım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Şubat 12, 2011, 14:11:46 »
Teşekkürler Mehmet Bey.

Başka tavsiyesi olan arkadaş var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 12, 2011, 14:42:54 »
brc taktırın bence. forumda birçok kişi taktırdı ve memnun
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir kere TOYOTA, hep TOYOTA
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 12, 2011, 15:20:55 »
yaygın servis için : brc
kalite yüksek olsun derseniz : prins, teleflex, tartarini.
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 VERSO PREMIUM
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 12, 2011, 16:50:06 »
ben  izmir polaris lpg'de zavoli taktırdım.memnun olduğumu söyleyebilirim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 12, 2011, 17:09:42 »
2007 modelauris elegant'a BRC taktırdık, çok memnunuz, size de tavsiye ederim...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #7 : Şubat 12, 2011, 19:43:44 »
ben BRC my 07 taktırmıştım 96 xei me abdullah bey sabahlara kadar araştırma inceleme gözlerim şişmişti artık ama bu araştırmalarıma değdiğini şimdi görüyorum ve gönül rahatlığıyla yetkili serviste olmak şartıyla BRC yi öneriyorum 10 bin km ye yaklaştım tık yok çok şükür gönül rahatlığıyla tavsiye ederim .
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 13, 2011, 01:17:51 »
Ben tercihimi 2-3 ay araştırma sonunda birçok markayı inceledim ve kararımı Lovato olarak verdim.Yeni taktırdım ve çok çok memnunum. Tavsiye ederim. Ama yaşadığınız ilde benim bildiğim kadarıyla Zavoli satışları lider sanıyorum ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #9 : Şubat 13, 2011, 16:52:19 »
2005 corollama 2007 de zavoli takıldı.40.000 km ye yakın oldu.10.000 km de bir bakıma götürüp filtreleri değiştiriyorum.hiçbir şikayetim olmadı şimdiye kadar.
2005 Corolla 1.6 Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #10 : Şubat 14, 2011, 12:26:49 »
Ben de sizin gibi dizelden benzinliye geçmiş bir Toyotacıyım. Eski arabam clio hb 1.5 dci  bir depo ile 1000 km yapıyordu, ne güzel günlerdi. 35000 km'de 2007 model Comfort Corolla aldım. Sizin gibi araştırıp sorup tüpe geçtim. Tercihim  Teleflex oldu. Biraz pahalı olsa da performansta hiçbir düşüş olmadı. 3 yıl garantisi var. Şu an arcım 50000'i geçti. Memnunum. Trabzonda taktırdım, servis hem BRC hem Teleflex'in yetkili servisiydi. Onlar da sistemin BRC'den farkını anlattılar, ikna oldum.Markaların yetkili servislerine gidip daha fazla bilgi alınabilir. (sistemde kullanılan parçaların markaları vb.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 122500
  • Model Yılı: '12
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 14, 2011, 14:06:17 »
Evet arkadaşlara katılıyorum.Kalite derseniz Teleflex,prince.Ekonomik dersen Brc, zavoli,,lovato, tartarini.Sakın atiker deneme uzak dur.Ben bedini taktırmıştım, onun da servisi bitmiş.(dost oto piyasadan çıkmış.)Ama memnunum.Yani kısaca yerliye hiç yanaşma(atikes, aldess)orta kalite italyan işi, yüksek kalite de ise teleflex, prince derim.Sağlıcakla kalın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Şubat 14, 2011, 14:23:33 »
Evet arkadaşlara katılıyorum.Kalite derseniz Teleflex,prince.Ekonomik dersen Brc, zavoli,,lovato, tartarini.Sakın atiker deneme uzak dur.Ben bedini taktırmıştım, onun da servisi bitmiş.(dost oto piyasadan çıkmış.)Ama memnunum.Yani kısaca yerliye hiç yanaşma(atikes, aldess)orta kalite italyan işi, yüksek kalite de ise teleflex, prince derim.Sağlıcakla kalın.

Ben Atiker taktırdım ve çok memnunum ! atiker safe fast kullanıyorum 110TL gaz ile 666km yol yapıyor araç çehir içi şehir dışı karma halde, 1000km de birkere ayara gittim okadar , taktıralı 1 aydan biraz fazla oldu ancak takan usta tanıdıktı bi arkadaşımın akrabası ve ben neyi nasıl istersem öyle yaptı, usta konusunda çok şanslı idim.  şuan araç kilometrede 165 kuruş yakıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #13 : Şubat 14, 2011, 23:00:09 »
Ben de sizin gibi dizelden benzinliye geçmiş bir Toyotacıyım. Eski arabam clio hb 1.5 dci  bir depo ile 1000 km yapıyordu, ne güzel günlerdi. 35000 km'de 2007 model Comfort Corolla aldım. Sizin gibi araştırıp sorup tüpe geçtim. Tercihim  Teleflex oldu. Biraz pahalı olsa da performansta hiçbir düşüş olmadı. 3 yıl garantisi var. Şu an arcım 50000'i geçti. Memnunum. Trabzonda taktırdım, servis hem BRC hem Teleflex'in yetkili servisiydi. Onlar da sistemin BRC'den farkını anlattılar, ikna oldum.Markaların yetkili servislerine gidip daha fazla bilgi alınabilir. (sistemde kullanılan parçaların markaları vb.) abim neymiş brc den farkı anlat bizde bilelim yapma allanı seven yaa :D
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '07
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Şubat 14, 2011, 23:10:30 »
ben  izmir polaris lpg'de zavoli taktırdım.memnun olduğumu söyleyebilirim...

+1  İzmir'de iseniz, Polaris Lpg'yi tavsiye ederim. 12.000 km oldu halen tık yok. (maşallah) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 VERSO PREMIUM
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Şubat 16, 2011, 20:18:27 »
+1  İzmir'de iseniz, Polaris Lpg'yi tavsiye ederim. 12.000 km oldu halen tık yok. (maşallah) :)

aynen enes maşallah :D :D