arkadaşlar sabah çalıştırdım arabayı gittim çarşıya park ettim 5 gibi gittim çalıştırdım arabayı 50 metre gitmedim motor arıza uyarısı vardı yani check engine ne oldu anlamadım yağı suyu normal benzinde var arabada :S araç 17 binde daha mmt den dolayı mı anlamadım ...
2. olarak 2011 corolla dizellerde ya yakma sorunu var bizim 2 arkadaş sıfır dizel corolla aldılar 10bin bakımda her 2sininde yağları azalmış geri verdiler arabaları turbo değişmesi gerekmiş filan falan :S ..
Artık toyota motor kalitesi düştü gerçekten yeni nesillerden sogudum bir gli alıp bineceksin efsane sonuçta...
ben de sıkıldım 98den

al benimkini bin sorunsuz sorunsuz

gli gibi konfor öğeleri yok ama

serinin drag versiyonu bu, ağırlık yapmasın da hızlı kalksın diye otomatik cam bile yok düşünsene
Gecmis olsun, depo kapagini bir kontrol edin. Tam kapanmadigi zaman ariza isigini yakiyor. Depo kapak contasini da bir gozden gecirin.
Turbo ya da MMT ile ilgili bilgim yok, ama normalde motor ariza isiginin yanmasina neden olan bir faktor de oksijen sensorunun arizalanmasi.
Mehmet geçmiş olsun servisi aradınmı git bir çaylarını iç
Geçmiş olsun Mehmet. Acil şifalar

Bu saatte çaylarda bayattır ama

çay parası almasınlar sonra

sorma hasan abi ya

dert oldu yeni nesil bize .. 2002 corollam maşallah gıg demiyordu

babamı kandırıp maliyet fiyatına sattıracam yeni nesili

alayım bi gli sorunsuz sorunsuz bineyim moralimi bozuyo bu
kasislerden bıktım ya öyle bir kasis olmaz hummer zor geçer o kasislerden öyle birşey ya
cumaya gitmeden depo kapağını açtım fıssss hava cıktı

... sonra kapattım güzelce calıştırdım arabayı uyarı vermedi ondanmıdır ki
cumaya gitmeden depo kapağını açtım fıssss hava cıktı
... sonra kapattım güzelce calıştırdım arabayı uyarı vermedi ondanmıdır ki
Gazımı varmış demek çocuğun
Gazımı varmış demek çocuğun
Yazın bende yapıyorum onu ama yapmamak lazım

Havanın kaldırma kuvvetiyle şamadıra biraz daha yüksek oluyor

Ve benzin buharıda yanıcıdır hertürlü kullanmak lazım