0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 2 gündrü bobinle ilgili cevap ve önerilerinizi bekledim sagolun çok ilgillendi arkadaşlar.Eski olmak böyle birşey demekki.Bu gün 12 :00 itibariyle son park ettigimiz yerde bir daha çalışmamak üzere kaldı aracım.Bakalım yarın gün bize neleri getirecek bobin ateşleme vermiyormuş bir komşu baktı.orjinali ile degiştirecegim.karar verdim.bu forumda birşey dikkatimi çekiyor eger aracınız yeni ise modifiye tutkunuysanız.konular arşa ulaşıyor eski model toyatan varsa arıza varsa kimsenin umrunda olmuyor veya denk gelirse bir efsaneci ilgileniyor.Kimse söyledigimi yanlış anlmasın kusurum varsada affetsin ama gerçekler bu.kimisi alınganlık ediyorsun diyebilir. kimisi hadi be diyebilir.işine gelmiyorsa çek git diyen bile olacaktır.sonuç olarak internet ortamında tanışılmış umursanmayan bir durum bazıları siz demek öyle hissediyorsunuz bile diyebilir.neyse lafı uzatmaya gerek yok.Sitemim beni anlayanlara .iyi geceler
arkadaşlar sorun çözüldü.Ama şeytanın bile aklına gelmeyecek br sebepten çıkan bu sorun gece 12,00 da beni sokak ortasında bıraktı. Neyse sadete geleyim.Babam sabah bobin alıp takmış arabaya sorun aynı araç çalışmıyor .ateşleme var araç çalışmıyor en sonunda aküde bitmiş beni aradı gel oğlumbenim yapacak birşeyim kalmadı diye şirketin arabası ile gittim ilk önce takviye yaptım daha sonra lpg dügmesine basılı tutup direk lpg ye geçirdim arbayıbaktım tık çalıştı araba avometre ile benzin pompasını ölçtüm baktım elektrik gelmiyor kapattık kaputu dogru sanayiye TYT servis turgay usta var onagittik adam caaz çoık ugraştı .baktı bobinle ilgili sorun yok .ateşleme normal benzin gelip gelmedigine baktı baktı benzin gelmiyor daha sonra Benzin pompası dedi iyi dedik degiştirelim orjinali 630 tl bu arada .çıkma çalışan pompa bulduk ama şöyle birşey var dışarı çıkartık pompayı benim pompa çalışıyor neyse yeni geleni taktık hiçbir degişiklik yok araç çalışmıyor .Usta en son kardeş lpg sistemi ile alakalı sıkıntı var sanırım ya arabayı bırak yada tüp ustana bir götür dedi iyi dedim tüp ustası götürdüm ustam bir tanedir dedi kardeşim hallederiz sen hiç canını sıkma baktı soruna dedi pompaya elektrik gelmiyor.olasılıklar düşünerek alarm sisteminde immo özelligi felan varsa ondan olabilir dedi bende usta orayla oynadıktan sonra bu araba garipleşti dedim .neyse komple gögsün sigortakısmını söktü kabloları çıkardı .bakarken bakarken bir kabloyu takip etti pompa voltajına baglı bu dedi bantı açtı baktı kopmuş baglantıyı yaptı tık çalıştıaraba abi dedi alarm sisteminin baglantısını benzin pompasına baglamışlar hırsız çalıştıramasın diye dedi .neyse bütün kabloları indirdi aşagı bütün,ekleri tek tek açtı lehimledi makaronladı .bütün tesisatı güzel bir işçilikle toplası .bastık tık çalıştı.Ustam sadece 20 tl aldı o kadar ugraştı allah binkez razı olsun.valla birşey daha ögrendik.40 tl ye sorun çözüldü başına bu tür bir arıza gelen olursa alarm sisteminin baglantılarını mutlaka kontrol etsinler.
yücel geçmiş ve sağlık olsun sıkma canını gelir gecer düzelir kardeş...