0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende Pazartesi sabah 4 sularında Adana-Pozantı otobanındaki Shell'den depoyu fulledim.İlk rampayı zor çıktım.Yokuş aşağı inerken gaza sonuna kadar basmama rağmen araba 90'ı zor gördü.Az sonra ne olduysa eski atak haline geri döndü.Enjektörlere pislikmi gitti ne...? Senin gaz olayında yaşadıkların buna benziyor.Corolla varken bende bir iki kez yaşamıştım bunları.Sonra depo boşalıp yakıt değişince sorun ortadan kayboldu.
yok ercüment olmuyor ben de 100 ü geçemedim çevre yolunda.
Ercü fizik mizik anlamam ben.Anladığım ve yaşadığım bir şey varsa oda buydu.Vites altıda,gaz sonda ama araba bildiğin gitmiyordu...90'ı zar zor görebildim ki Crafter gaza basınca uçup giden bir araba.
Hazım abi düz yolda geçemediysen normaldir devirlenmemeyle alakalıdır. Ama Özcan abinin altında 2-2.5 tonluk araba var yokuş aşağıya zaten arabanın kendi ivmesiyle inmesi bile 90'ın önüne çıkması lazım diyorum ne kadar Hakan abinin dediği ecu koruma moduna alsada.
Ecu koruma moduna geçiyor olabilir diyeceğim ama durumu iyi araştırmak lazım bence.
Araba 4 ton ama gitmeyincede gitmiyor Ercü.Yanımda yılların şoförü Şükrü amca vardı.O bile duruma şaşırdı