0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cehk-up için ne kadar alıyorlar?
ilginç gercekten ama adamlar işi biliyor hem 50 tl alıyorlar hemde içine kurt atıyorlar sonra için içini yiyor ne yapacam diye
Arkadaşlar benim aracım bi yerinden yağ damlatıyordu istanbul güngören deki toyotronıc mithat ustaya aracımı götürdüm zaten yağ değişim zamanı da gelmişti orjinal olmayan yağ filtresinden dolayı yağ kaçırdığı söylendi bu arada 60 bin bakımı yapalım dedi mithat usta iyikide yapıltırmışım bu bakımı aracın kontrol etmedik yerini bırakmadılar sağolsunlar çoğu işlemden de ücret almadılar yapılan işlemleri anlatayım.Mobil 10-40 motor yağı,yağ filtresi,karter tapa contası,molikot gress,karbon temizleyici,buji denso ( bu arada benim aracımdaki bujiler 2000 motor araçlarda kullanılan bujilermiş onuda tesbit edip değiştirdiler sağolsunlar ) gaz kelebeği temizliği,alt süspansiyon kontrolü,kapı ayarı,diagnostik test ( bu testte aracı bilgisaya bağlıyorlar bi anormallik varmı yokmu o kontrol ediliyor şükür benim araçta bişey çıkmadı )ön arka lastikler kontrol ( benim ön lastikler 4.5 mm arka lastikler 4 mm çıktı ) antifiriz tamamlandı,akü ölçümü yapıldı,far ayarları yapıldı,ön arka frenler kontrol edilip bakımı yapıldı,daha sonra mithat usta yol testine çıktı ve başkada bi sorun olmadığı anlaşıldı aracımı bana teslim etti.Aracımın frenleri güçlendi özellikle yanlış buji takıldığını tesbit etmeleri çok iyi oldu kısaca aracım roket gibi oldu tüm bu işlemler için 160 tl ödedim.Aracımı sattım sanki yeni bir araç aldım Allah razı olsun Mithat ustadan.İstanbul da toyotronıc gibi bir servisin olması toyota kullanıcıları için büyük bir şans bence ben ilk defa gittim çok memnun kaldım herkesede tavsiye ederim.